Tam też zagladajcie

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |
fajna stronka odnośnie hiszpańskiego.Wchodzcie tam bo nas mało http://www.embuster.home.pl/
Witam odwiedziłam tą stronkę są gusta i guściki ale mojm zdaniem st.szlifuj swój hiszpanski jest niezawodna.Pozdrawiam.
czy ja wiem czy szlifuj swój hiszpański jest niezawodna
no ja tez nie wiem, a juz bez interpunkcji to juz naprawde nie wiem...
Witam
Odkąd znalazłam na tą stronkę, wchodzę na nią z przyjemnością. Mino tego, że jest to młoda strona (ma zaledwie 4 miesiące), jest na niej wiele bardzo ciekawych informacji (obok materiałów do nauki języka są też inne ciekawe artykuły). Najważniejsze jest to, że ciągle pojawiają się nowe artykuły, co świadczyć może o tym, że nad stronką ciągle ktoś pracuje.
Pozdrawiam
no nie wiem, na forum adminem jest niejaki Krzysiek, ktory nie ma pojecia o hiszpanskim, szok
Przepraszam ..no morze nie zawodna to złe określenie,ale ja wolę jednak tą stronkę a w szczegulnosci inf.no i czatowników .Pozdrawiam
Witam
Jestem adminem tej stronki, o której piszecie. Fajnie, że pojawił się ten temat, bo w ten sposób wiem, że nad stronką jeszcze muszę popracować. Cóż bea, jeśli chodzi o mój hiszpański... Jestem samoukiem i, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mieszkam i nie byłem w Hiszpanii. Więc mogę korzystać z wiedzy nabytej poprzez ksiażki oraz oglądanie telewizji i słuchanie radia. Jednak, obserwując Twoje wcześniejsze posty również można znaleźć wiele błędów (zobacz, niby nie mam pojęcia o hiszpańskim a je znalazłem). Jeśli widziałaś błąd popełniony przeze mnie, to dlaczego jego nie poprawiłaś, tylko postanowiłaś pochwalić się swoim odkryciem na innym forum?
Pozdrawiam
Krzysiek
nikt nie jest nieomylny, ale nie popelniam tak podstawowych bledow, a poza tym, nie jestem tam zarejestrowana i chyba tego nie zrobie i moze przez skromnosc nie odwazylabym sie byc adminem forum o hiszpanskim
Cześć!
Każdy ma prawo wyboru i niech wybierze odpowiednią dla siebie stronę - takie jest moje zdanie.

Chciałabym żebyście wiedzieli,że bardzo mi smutno, gdy czytam niektóre Wasze wypowiedzi. Czy wyśmiewanie się z innych staje się normą na tym forum?

Zespołowi, tworzącemu stronę o której dyskutujemy, gratuluję inicjatywy i życzę dużo sił, aby z każdym dniem strona stawała sie coraz lepsza.

pozdrawiam Was wszystkich
asia
nikt sie nie nasmiewa, czasami trzeba miec roche samokrytyki,ja kazdemu gratuluje pomyslow i wytrwalosci
Samokrytyki to brakuje tobie, bo jak dotąd to ty krytytujesz, a sama popełniasz takie błędy tłumacząc tutaj te piosenki czy inne teksty, że się w głowie nie mieści. Pokaż mi, gdzie zrobiłem błędy. Tymczasem ja przejżę te forum i poszukam twoich...
przejrzę
:)
;)
dziecko kochane, Krzysiu, nie pluj sie, ja powiedzialam, ze nie jestem doskonala i dlatego nie odwazylabym sie prowadzic forum jezykowego, gdzie wg. mnie trzeba byc alfa i omega zeby byc miarodajnym, twoich odpowiedzi jest malo, bo forum jest mlode, ale kto zna hiszpanski i to przejrzy, bedzie wiedzial o czym mowil
szukaj moich bledow, porawimy je i nauczymy sie czegos nowego, mlody pieniaczu
Czytając tWÓJ post można zobaczyć, że szybko dałaś się sprowokować. Nie jestem tWOIM dzieckiech i sądzę, że nikt nim nie jest, bo jeśli nawe tWÓJ wiek jest do tego adekwatny, to rozwój intelektualny nie. Z tego co napisałaś winika, że na wszystkich patrzysz z góry i nie lubisz krytyki, a sama zaczęłaś dyskusję, niestety.
Jeśli chodzi o forum, nie trzeba być super znawcą tematu, żeby być adminem. Np. zdaje się, że gospodarz tego forum nie zna hiszpańskiego, jednak nie przeszkadza to w dobrym prowadzeniu stronki. Nie wiem, gdzie u mnie dopatrzyłaś się błedów, jednak jeśli się one pojawiły to trudno. Ktoś inny je poprawi. Ja jestem tylko adminem tamtemu portalu, dbam o porządek na nim. Osoby zadające pytanie na forum, niekoniecznie czekają na odpowiedź moją, lecz także innych osób, które być może lepiej znają hiszpański (niekoniecznie tY). Niestety takich odpowiedzi od innych użytkowników jest mało, wiecn odpisując staram się pomóc jak najlepiej.
Czytając tWÓJ post można zobaczyć, że szybko dałaś się sprowokować. Nie jestem tWOIM dzieckiech i sądzę, że nikt nim nie jest, bo jeśli nawe tWÓJ wiek jest do tego adekwatny, to rozwój intelektualny nie. Z tego co napisałaś winika, że na wszystkich patrzysz z góry i nie lubisz krytyki, a sama zaczęłaś dyskusję, niestety.
Jeśli chodzi o forum, nie trzeba być super znawcą tematu, żeby być adminem. Np. zdaje się, że gospodarz tego forum nie zna hiszpańskiego, jednak nie przeszkadza to w dobrym prowadzeniu stronki. Nie wiem, gdzie u mnie dopatrzyłaś się błedów, jednak jeśli się one pojawiły to trudno. Ktoś inny je poprawi. Ja jestem tylko adminem tamtemu portalu, dbam o porządek na nim. Osoby zadające pytanie na forum, niekoniecznie czekają na odpowiedź moją, lecz także innych osób, które być może lepiej znają hiszpański (niekoniecznie tY). Niestety takich odpowiedzi od innych użytkowników jest mało, wiecn odpisując staram się pomóc jak najlepiej.
to ty sie gotujesz,mnie w zasadzie jest obojetne, co na moj temat masz do powiedzenia
admin tej strony tylko nia zarzadza, nie wypowiada sie w kwestich jezykowych, a ty sobie rob jak chcesz i co chcesz
poziom twojej wypowiedzi swiadczy o twojej dojrzalosci...na opak
Cóż, z głupotą i arogancją nie można walczyć, trzeba je ignorować
Daj sobie już spokój, weź kropelki, uspokoją cię... ;)
Wracaj na zmywak tak na tej twojej emigracji i zostaw szefowi laptopa...
jasne, bez glupiej odpowiedzi pelnej sarkazmu w kiepskim wydaniu nie umiesz rozmawiac hahahahhaa, strzelasz na slepo i jak kula w plot hahahaha
Twój post Pelargoniuszu nie zachęca do wejścia na twoje forum... Niestety... Może dla ciebie najlepszą obroną jest atak... ale to nie zawsze działa... kto będzie chciał wchodzić na forum gdzie administrator się tak zachowuje...?

Ja rozumiem - stworzyć stronę z informacjami o Hiszpanii, o języku itp... ok, czemu nie... bardzo fajnie...

Ale nie rozumiem czemu po raz KOLEJNY ktoś się upiera przy tworzeniu KOLEJNEGO bliźniaczego do tego forum???? Czy każdy musi być administratorem forum o Hiszpanii/pracy/nauce/tłumaczeniach?? Po raz kolejny zakładane będą wątki o wyjazdach na zbiory truskawek, jak zdobyć NIE, dyplomach, z prośbami o tłumaczenie pisoenek, które tu już są przetłumaczone? itp? Z ta różnicą, że nie na tym forum tylko na twoim? Siłą każdego forum jest ilość użytkowników i ich wypowiedzi, i to, by wszystko było w jednym miejscu. Tak więc jeśli chodzi o twoje forum to nie spodziewaj się dużego ruchu...
ja juz nie zajmuje glosu w tej sprawie, musze oddac szefowi laptopa...:)))))
Skończcie juz tę wymiane zdań nic nie wnoszącą temu forum a robiącą za kryptoreklamę tamtej stronce, o której juz był temat, dawno zapomniany i dobrze.
Ja sie wtedy wypowiedziałem i nie zmieniłem zdania, pozwólmy aby czas pokazał sens takich wtórnych inicjatyw bo jak wiadomo "co ma wisieć nie utonie" :-)
Witam ponownie :)
Nie sądzę, żeby stronka była bliźniacza. Nie chcę reklamnować tamtego portalu, ale sądzę, że np. gramatyka jest troszkę lepiej (dogłębniej) opisana właśnie tam. Jest tam też masa informacji, których nie ma tutaj. Sądzę, że wy poprostu nie lubicie nowości, nie wiem czemu taka ostra krytyka w kierunku tamtej strony i jego autora. Cóż wasza sprawa. Mi portal \"El mundo hispano a la polaca\" pomógł już w niektórych sprawach. Tutaj, z tego co widzę po ostatnich postach, osoby szukające pomocy sa skazane na łaskę innych forumowiczów, nie ma konkretnego opisu gramatyki i innych przydatnych rzeczy.
Hej
Dopiero zaczynam naukę hiszpańskiego, jednak jestem zarejestrowana już na paru forach, m.in. na embusterze, no i tutaj, oczywiście. Jestem oburzona czytając posty niektórych osób. To zniechęca do ponownego wejścia na waszą stronę. Nie wiem, co złego jest w tym, że powstają nowe stronki do nauki hiszpańskiego. To nawet i lepiej, bo jest konkurencja i każdy portal będzie chciał być najlepszy, mieć najwyższą oglądalność. Nie podoba wam się to bo boicie się, że na waszej stronce zmniejszy się ruch i nie będziecie mieli z kim pogaać?
Ja osobiście wolę portal \"El mundo hispano a la polaca\". Jest tam świetny samouczek do języka. I chyba nie ma cencury na foru bo tu np. wczoraj usunięto mój wpis.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników tamtego portalu, a w szczególności Admina :)
nie rozumiem dlaczego ktos sie moze wypowiadac pozytywnie, a nie dopuszcza do siebie, ze ktos inny moze miec inne zdanie czyli negatywne, zostancie sobie tam, my tutaj i en paz;)
Princesica chłopak jest jeszcze nie dojrzały emocjonalnie. Moim zdaniem powinien wyjechać na 3-4 lata do Hiszpanii aby mu z oczów spadły klapki .
Stronka jest świetna!!!
to jakis sposob na odswiezanie postu? co jakis czas loguje sie nowa osoba aby pochwalic stronke, to bardzo ciekawe...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia