Gramatyka - Problem

Temat przeniesiony do archwium.
Witam was,

czas wakacyjny nie mam za bardzo co do roboty pomyślałem że podszkolę hiszpański. Byłem wczoraj w księgarnia i babeczka zachwalała mi podręcznik do gramatyki wydawnictwa wiedza powszechna "Język hiszpański dla początkujących
" i druga część dla zaawansowanych.

Możecie mi powiedzieć co myślicie o tej książce. Proszę o podanie jakiejś książki do gramatyki (coś podobnego do Bęzy z niemieckiego).

Leksyki zamierzam sę uczyć z zakupionego programu euro plus ele poziom 1 i 2 ale gramatyka tam jest strasznie anemicznie wytłumaczona.

Proszę o poradę.
Perlin zawsze polecany:) korzystaj, prawdopodobnie nie znajdziesz lepszej jeśli tylko masz zapał:) przy okazji przeszukaj sobie forum bo o książkach to było już tyyyyyle
Polecam wydawnictwo Oskara Perlin, moge cos o tym powiedziec bo sama kupilam, sklada sie z 60 lekcji dla poczatkjacych, kazda kolejna lekcja zawiera slowka z poprzedniej dzieki temu mozna latwiem zapamietac, w kazdej lekcji sa wyszczegolnione i przetlumaczone najwazniejsze slowka i zwroty, ja osobiscie jestem bardzo zadowolona, nie spotkalam nic lepszego. Zycze powodzenia w nauce.

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa - tłumaczenia