Może ktoś może mi pomóc????

Temat przeniesiony do archwium.
Wiem ze ten temat juz był poruszany i przejrzałam całą wyszukiwarkę,ale mimo to poszukuję jakis nagrań,stronek z mp3 które mogłabym sobie nagrać i słuchać w czasie jazdy do pracy.Może ktoś mi pomóc?
Nikt nie moze pomóc
Jeśli nie jesteś początkująca, zawsze możesz poszukać na stronach DELE mp3 z egzaminów z różnych poziomów do posłuchania :) Możesz też poszukać materiałów na chomiku. Dla osoby początkującej - mnie osobiście odpowiadały do posłuchania nagrania z samouczka "hiszpański w 4 tygodnie", jednak to opcja, którą trzeba zakupić. Zaletą jest niska cena :)
Dzieki,ale może ktoś jeszcze mi pomoże ?
Jak wspomniała Agniecha, możesz poszukać interesujących Cię materiałów na "chomiku"- wszystko do słychania i czytania w jednym miejscu :)
Oto adres:

http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Zenek1234
Antares nie Agniecha :D Już drugi raz nas mylą, tyle, że pierwszy to był w amoku (histeryzująca Martusieńka) :)
A swoją drogą: to mi się kiedyś dostało za "namawianie do kradzieży" jak wspomniałam, że pewien słownik jest na emule, a tu proszę, ktoś go na chomika wrzucił :) Czuję się wręcz niewinna.
I tak nieźle że tylko ze mną ;P Co ma powiedzieć BeaI co była mylona z trollem pt. Bea!
hhhaahah no wlasnie, tylko spokoj mnie uratowal
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia