Bonjour! Mam dla Was deal, jak marzenie! Naucze Was francuskiego tak, ze nawet nasze kochane zabojady powymiekaja z zazdrosci, a Ty (kimkolwiek jestes moj przyszly nauczycielu) nauczysz mnie hiszpanskiego! Przez skypa! Jako ze zyje we Francji jest to jedyna mozliwa droga nauki! Co do mojego francuskiego... skonczylam NKJO we Wroclawiu na wydziale jezyka francuskiego of course, a w tym momencie mieszkam w Paryzu, studiuje na Sorbonnie i mam sie calkiem dobrze ;) Jak widzisz mam swietne przygotowanie metodyczne, pedagogiczne, dydaktyczne i jakie tam jeszcze mozliwe i co najwazniejsze, ja na serio znam jezyk!!! Jesli chodzi o hiszpanski to nigdy nie mialam stycznosci z tym jezykiem, a moj luby kazal mi ostatnio znalezc cel w zyciu, bo juz nie moze patzec jak smierdze nad ksiazkami z francuska poezja... no to postanowilam ze posmierdze sobie nad hispzpanskim! ;) calkiem szybko lapie jezyk wiec nie musisz sie martwic ze masz jakiegos tlumoka po drugiej stronie monitora! Zdaje sobie rowniez sprawe z tego jak wazne jest kto jest Twoim nauczycielem. Ten ktos musi byc otwarty, pewny siebie, zakochany w tym, co robi i swoja pasja zarazal caly swiat! jakby nie ptarzec cala ja! Wiec jesli jestes zainteresowany/ a napisz do mnie na maila, podaj mi wolne terminy, swoj poziom jezyka hiszpanskiego i w ogole napisz cos o sobie! moj mail: [email] i wielkie sory, ze bez akcentow ale pisze z francuskiej klawiatury...