Zobacz!! Chcesz hiszpański a znasz ang?

Temat przeniesiony do archwium.
Znasz angielski a chcesz opanować ( i to 100% aktywnie) solidne podstawy hiszpańskiego? (Właściwie słowo \"solidne\" to duże niedopowiedzenie.) Pracując godzinę dziennie i mając niezłą pamięć będziesz w stanie zrobić to w mniej niż 2 miesiące. Jeśli zabierze Ci to więcej niż 3 to sorry, ale jesteś ciołek. Na pocieszenie - jesteś wtedy ciołkiem, który może służyć jako tłumacz swoim znajomym na najbliższych wakacjach w Hiszpani, czy Meksyku. Materiały, które Ci wyśle to kompletna, pełnowartościowa próbka. (Oczywiście musisz je skasować w ciągu 2 dni lub zakupić oryginał u wydawcy...) Jak je zdobyć? Przysyłając mi swój adres plus 39 zł (składa się na nią: cena nośnika, wysyłka, zadośćuczynienie za zbolałe nogi po wizycie na poczcie, moja troska o rozwój twoich zdolności językowych itp.) Ryzykujesz tak niewiele. Jeśli się zawiedziesz to będziesz pierwszym, który wyśle tu maila, aby powstrzymać mój niecny proceder. Gwarantuję Ci jednak, że jeśli miłe Ci brzmienie Castellano to wrócisz, aby wychwalać mnie pod niebiosa. Za powyższą cenę możesz mieć godzinę lekcji z hiszpanem lub zaryzykować z moją ofertą. Adres: Helena Strutyńska , ul. Żeromskiego 19, 62-530 POSADA. Aha, proszę doceń mój gest i powstrzymaj się od kopiowania i rozdawania tej (próbki) wszystkim wkoło. Dziękuję.
Dodam, że nie jest to jakiś badziewny kursik sklecony na prędce przez ludzi, którzy nie mają pojęcia jak się uczy języka. Jeśli chodzi o skuteczność wpajania \"natychmiastowo-wykorzystywalnej\" wiedzy, jest nie do pobicia. Zresztą co ja wam będę opowiadał...
Właśnie dotarło do mnie, że powyższa kwota to aż trzy ciężkie monety. Zmieniamy ją zatem na 35. Koszt wysłania materiałów biorę na siebię claro está.
taaa, plac a potem za dwa dni usun, zalosne, wyglada jak piramida
masz racje, to juz prawdziwe naciaganie
Typowi Polacy z krwi i kości. Lubicie krytykować ludzi i rzeczy o których nie macie pojęcia. Szkoda gadać. Mogę wam tylko powiedzieć, że jedyny przekręt z mojej strony to to , że jeśli ma się dobre łącze to można fajne rzeczy ściągnąć z sieci. Problem w tym, że nie znajdziecie jeśli nie wiecie czego szukać i gdzie tego szukać. Ja wiedziałem. Te dwie płytki to prawdziwy rarytas.
ale 35 złotych za \"nośnik\" warty 2 złote i wysyłkę (pewnie z 5 złotych). reszta to pewnie to zadośćuczynienie za zbolałe nogi...

z tego, co piszesz, te materiały to jakies demo... chyba trochę nieuczciwie postępujesz, sprzedając je? materiały demonstracyjne są zazwyczaj za darmo.

pozdrawiam
a.
To pełna wersja. (Którą zgodnie z prawem należy usunąć po obejrzeniu. Tak jak robią to wszystkie dzieciaki z np. z grami komputerowymi. Trzeba szanować prawo :-).
Bez komentarza.
Przepraszam, że nie jestem 100% altruistą. Dziewczynce się zapomniało, że dzisiaj nawet informacja kosztuje a już na pewno czas. Powiedzmy, że ja sobie mój cenię, a jako że jestem wiochmen to na pocztę mam daleko i bilet kosztuje. ;-) Poza tym jak widzę z jakich materiałów niektórzy początkujący się tutaj uczą to jednak trochę altruisty się we mnie odzywa.
nie jestem dla ciebie dziewczynką. mój czas też kosztuje, więc kończę tębezsensowną dyskusję. we mnie nie będziesz miał(a) klienta, powodzenia, życzę ci, żebys znalazł(a) osobe gotową zapłacić ci 30 złotych za przebycie tej niesamowicie męczącej drogi na pocztę.

pozdrawiam i powodzenia
a.
jeszcze zastanawia mnie, po co przebywać trudy niesamowicie długiej wyprawy na poczte, skoro te materiały, jak mówisz, ściągnąłeś z netu. na pocztę elektroniczną droga jest krótsza...

dobranoc i już naprawdę koniec.
pozdrawiam
a.
Ja również pozdrawiam i przepraszam za dziewczynkę - wyrwało mi się ;-)
po prostu są na swiecie ludzie którzy kombinuja na wszelkie sposoby jak tu zarobic przy minimalnym wysiłku :/ a w dodatku tacy jeszcze kobiety obrażają.... i tłumaczą sie w idiotyczny sposob \"wyrwało mi sie\" :/
bleh!
Są też tacy, którzy piep..ą byleby tylko swoje trzy grosze dorzucić. (Nazwanie kobiety 22-letniej \"dziewczynką\" może być odczytane jako komplement.) Są też inni którzy zazdroszczą zaradności innym i zarzucają im lenistwo i pazerność. Dziwna jest natura ludzka. A może facet ma coś na prawdę fajnego.
skąd ta pewność co do mojego wieku, Malutki?

:)
nie mówię, że nie ma niczego fajnego, ale trochę nie podoba mi się pomysł sprzedawania wersji demonstracyjnej, a priori darmowej, to tyle, ja jej nie kupię, a czy ty B. to zrobisz czy kto inny, to już inna sprawa, może i warto.

dobranoc.a.
>Są też tacy, którzy piep..ą byleby tylko swoje trzy grosze dorzucić.
wole to niz jakiekolwiek krętactwa :P

>(Nazwanie kobiety 22-letniej \"dziewczynką\" może być odczytane jako
>komplement.)
W tym przypadku nie było to komplementem i kazdy z nas to wie, było napisane w ironicznym kontekscie. Poza tym jak tak bardzo chciał odjąc agacie22 pare lat mogł nazwac ją dziewczyną a nie dziewczynką, bo ta druga kojarzy sie wszystkim negatywnie

>Są też inni którzy zazdroszczą zaradności innym i
>zarzucają im lenistwo i pazerność.
Zazdrosc?! Buahahahahaha, tos mnie teraz rozbawił hahahahaha, zazdroscic kombinatorstwa?! Tu nie ma czego zazdroscic! Tylko żal mi tego typu ludzi.

>Dziwna jest natura ludzka. A może
>facet ma coś na prawdę fajnego.
Skoro ma cos fajnego to sobie kup to co ma, bedziesz w pełni zadowolony i wszystko bedzie ok
Joaquin skoro ten program jest w internecie a w Tobie odezwała się odrobina altruisty to może podasz choć nazwę tego programu?? bo narazie zachwalasz "kota w worku" ...
Akurat dobrych multimedialnych programów do hiszpańskiego jest naprawdę niewiele jeszcze, więc jeśli masz coś konretnego do zaoferowania to daj więcej informacji, skusi się i wystawi dobrą ocenę (lub nie) to już zależy ile prawdy jest w tym co piszesz...
oto dwa programy do nauki hiszpañskiego:
1)HIszpañski w pigulce
2) Europlus ELE( hiszpañski)2cd
Sciagniete przez emule
od kiedy gry komputerowe sie usuwa po 2 dniach ?? hehe ^^
EuroPlus+ Ele (hiszpanski) cd 1. rar
EuroPlus+ Ele (hiszpanski) cd 2. rar

Edonkey (emule) polecam
un tal joaquín es gilipollas
sciagnelam sobie jeden i nie dziala, czy musze sciagnac obydwie cd zeby uruchomic program? help!! :)
cd 1 sluzy do instalacji,tak ze potrzebujesz cd2 aby uzywac program
dzieki, chcialam sciagnac jenda i zobaczyc co to jest, no ale teraz sciagam druga, pozdrawiam:)
|EuroPlus+.Ele.(Hiszpanski).CD1.(osloskop.net).rar
|EuroPlus+.Ele.(Hiszpanski).CD1.(osloskop.net).rar

tak dokladnie trzeba wpisac w edonkey jak by ktos mial problemy z poprzednim wpisem :D

pozdrawiam poczatujacych :D
Joaquin, wyrazy współczucia.....ale czego sie spodziewac po Twojej propozycji....ŚMIECH NA SALI....
Acha...a tak by the way...to jak znajdziesz jakiegoś "frajera" który zapłaci Ci ta kase to pozdrów go od Gagi;)
Hej , a ja sobie ściągnęłam dwie części:
Europlus Ele (Hiszpanski) Cd1 (Osloskop Net).rar
Europlus Ele (Hiszpanski) Cd2 (Osloskop Net).rar i nic mi nie działa:( Co mam zrobić?
Jaoquin czy mowisz o Pimsleur Essential Spanish?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe