preparacion diploma superior

Temat przeniesiony do archwium.
czy macie odprzedac te ksiazke z kaseta?nawet xerem jestem zainteersowana.zaplace oraz moge przeslac powiesci po hiszpansku.dzieki .,odp tu.
Najpierw sie upewnij ,ze Twoj poziom sie nadaje chocby do Dele intermedio. Mnostwo osob porywa sie z motyka na xieżyc , nie zdając sobie sprawy z tego,ze SUPERIOR JEST BARDZO TRUDNY. A ksero zabija xiażkę- pamietaj o tym!!
slucham?skad ta idiotyczna troska o moj poziom jezyka?to msieszne,.przeciez nie wydawalabym kasy nie wiedzac czy [odrecznik mi sie przyda.jaka motyka?jakie slonce?:) zalecam troche wiecej literatury wtedy mzoe zaopatrzysz sie w nieco bardziej wyrafinowany repertuar stylistyczny i bedziesz miala mniej czasu by radzic madrze na forum.juz ty sie o moj hiszpanski dziecko nie zamartwiaj
macie moze?
Tutaj możesz kupić:
http://www.nowela.net/ksiegarnia/opt_showbook/idksiazki_16559/idkat_hpa
właśnie Bożena martw się sama o siebie.ja znam wielu ludzi,którzy uważają,że znają dobrze język,że mają certyfikaty,a potem mają problemy z maturą!!!Bo wiesz sztuką nie jest zdać egzamin(wiekszasc przypadków to szczęście) i mówić z POLSKIM akcentem.Dla mnie ważne jest też słowo mówione,czyli jak wymawiasz,dziwne że jakoś Anglicy biorą mnie za Anglika, a Hiszpanie za Hiszpana, jak z nimi rozmawiam a jeszcze nie mam DELE.Wkurza mnie takie pouczanie,jakbyś była kimś większym i ważniejszym.
Ps. Szkoda,że ta książka jest tak droga.Razem z kasetą wychodzi z tego co pamiętam 118,20 zł.I kup w noweli bo ceny są raczej takie same.
JA MIESZKAM W HISZPANI OD 13 LAT, UCZYLAM SIE TUTAJ CALE ZYCIE I ZDAJE MATURE TERAZ. DOSTALAM TYTYL NATIVE SPEAKER OD MINISTERSTWA (SZKOLA MI ZAWLATWIALA) I MAM DELE SUPERIOR. WIEC JAK BYS POTRZEBOWALA POMOCY TO NAPISZ. [email]
POZDRAWIAM
Temat przeniesiony do archwium.

»

Programy do nauki języków