KRAKÓW-szukam osoby do pary do nauki esp u native

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
szukam osoby do pary, ponieważ znalazłam osobę udzielająca korepetycji z hiszpańskiego po bardzo korzystnej cenie i od października chciałabym zacząć bardzo intensywna naukę tego języka od podstaw. Finansowo bardzo sie oplaca, ponieważ lekcja (60 min) kosztuje tylko 20 zł do podziału na dwie osoby:) a 10 zl za lekcje u native to chyba rzadko spotykana stawka:)
O sobie moge powiedziec, że mam 22 lata i studiuje na CM UJ.
Osoby chetne prosze o maila [email] lub kontakt przez GG (9565578). Mile widziane osoby, które planuja w przyszle wakacje wyjazd do pracy do Hiszpanii:)
Halo halo nie ma nikogo chętnego z Krakowa lub okolic??
Hej, mnie sie podoba, tyle, ze jestem z okolic Łodzi, także... sama rozumiesz.
PS: dobrze napisalas adres mail?
Aha, ale ze mnie gapa, pewnie, że adres jest źle napisany, dzieki, że zwróciłaś uwagę:) Powinno byc [email]
Łosia, wysłałam Ci maila :)
Juz nieaktualne:)Ale jakby ktoś z Krakowa wybierał sie w przyszłym roku do pracy do Hiszpanii to prosze pisac, można skompletować ekipę, w końcu w kupie zawsze raźniej:D
Ja nie z Krakowa,ale planuje się wybrać w przyszłym roku do Hiszpanii
No to super, mamy czas, żeby skompletować małą ekipę:) a powiedz mi o jakiej pracy myślisz?? bo ja planuję jakies sprzatanie np. w hotelu albo kelnerowanie, obojetnie co byle miedzy nativami, bo glownie chodzi o naukę języka:)wszelaka farma i rolnictwo odpada, zreszta wtej chwili to już zdaje się, że mało opłacalne...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia