Langustownie
Ty sie niczym nie przejmuj. To Forum to “Towarzystwo wzajemnej adoracji” wiec wiele nie mozesz ocaekiwac.
Najbardziej prawdopodobne odpowiedzi na Twoje zapytanie bada za lezaly od tego kto bedzie odpowiadal:
BeaI:
Es una oportunidad única y muy dolorosa a su vez. Necesito vender unos muebles que están llenos de recuerdos familiares especialmente el armario de ébano de 3 metros donde caben muchos. Ya no hablo del tocador que … sabéis, tiene un historial de tocamientos impresionante. Y este sofá para 2 personas tan deslizante con su cuero abrazador. No sé si lo haré pero, que … tengo que hacerlo. Son solo 200 euros pero para mi, no tienen precio. Mi móvil es …. Pero no estoy segura si lo cogeré.
Agniecha110
Bea. Dokladnie to mialam na mysli. Ah. Znalazlam w Internecie cos takiego (moze sie przyda):
AUDI A3 2.0 TDI AMBITION,MODELO MAS ALTO DE LA GAMA,26.000 KM,VEHICULO NACIONAL,POCOS KM,AÑO 2007,CLIMATIZADOR DIGITAL INDEPENDIENTE,ALARMA,APOYABRAZOS CENTRAL,VARIOS EXTRAS,GRAN OPORTUNIDAD,PRECIO DEL VEHICULO NUEVO 29.000 EUROS,ADMITIRIA VEHICULO COMO PARTE DE PAGO PREVIA TASACION,NO ENVIAR EMAILS,LLAMAR SOLO A ESTE Nº DE TEL.679.xxx.xxx
I nie zapomnij, … że końcówka "męska" nic nie zmienia.
Una..
To wez troche pozmieniaj...
I wyjasnij...
Jakie to anuncio ma byc? Do gazety? Na slupy?...
Czy to ma byc na lecje? Bo jak tak to ...kiepsko...cie uczyli...
No nie moge...
Jak mozna pisac.. Nie zapomnij, ze el i la to rozne rzeczy jak tez uno i una.
Nie mam czasu na takie bzdury. Jestem zajeta i do tego nie moge znalezc kart.
1:0. Nic sie nie martw!
Jak co, pytaj dalej!
Przyda sie!
argazedon
Nie obraź się, ale to pytanie jest naprawdę z gatunku tych "idiotycznych". Jest takie powiedzenie : "Co ma piernik do wiatraka?".To wszystko zalezy od twojej sytuacji zyciowej i seriali jakie ogladasz. Np. w "Prison Break" moga to sformulowac inaczej niz gdzie indziej wiec nie bardzo jest sens robienia takich goloszen bo moga byc zle zrozumiane. Ah .. nie zapomnij o subjuntivo i pretérito perfecto simple de indicativo bo wtedy naprawde moze byc zle zrozuminane. I wg. wymiarow jakie podalas, szafa nie wejdzie do zadnego mieszkania. Przemysl to dobrze.
Wniosek:
Ja, radze ci zaniesc na lekcje tak jak napisalas i nauczycielka ci wytlumaczy gdzie i dlaczego jest zle.
C.