Hej! :)
Mam do zrobienia prezentację o zakupach przez Internet. Niestety, muszę ją wykonać w języku hiszpańskim, którego nie umiem. Ze słownikiem i translatorem postarałam się przetłumaczyć całą prezentację, ale zdaję sobie sprawę, że jest w niej wiele błędów.
Czy moglibyście mi sprawdzić tę pracę i ewentualnie ją poprawić? Bardzo proszę!
Z góry dziękuję! :*
Zakupy przez Internet
W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi decyduje się na zakupy przez Internet. Dlaczego warto korzystać z tej metody kupowania?
- kupując przez Internet nie musimy stać w długich kolejkach. Oszczędzamy swój cenny czas.
- zakupy tą metodą są dużo szybsze. Wystarczy poświęcić na to kilkanaście minut
- w Internecie wszystko jest tańsze. Ta różnica jest widoczna szczególnie przy dużych zakupach
- zakupy w Internecie są bezpieczniejsze. W zwykłych sklepach
jesteśmy narażeni na kieszonkowców. W Internecie możemy kontrolować drogę
swojej przesyłki
- jest większy asortyment
i wybór
- kupujesz bez nerwów. Brak kolejek. Brak denerwujących cię ludzi.
- w Internecie
również masz swoje prawa. Możesz zwrócić produkt
, który ci nie pasuje.
Zakupy przez Internet mają wiele zalet i z każdym dniem coraz więcej zwolenników.
Pomyśl o tym szczególnie teraz, przed zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia.
Jednak bądź czujny – w Internecie, niestety, też można trafić na oszustów!
Strony, które polecam:
Compras por Internet
Hoy en día, más y más personas están optando por comprar a través de Internet. ¿Por qué utilizar este método para comprar?
- Comprar a través de Internet no tiene que esperar en largas colas. Nos ahorrar su valioso tiempo.
- Las compras de este método son mucho más rápidos. Sólo le dan unos minutos.
- Por todo lo que Internet es más barato. Esta diferencia es particularmente visible para las grandes compras
- Compra en línea segura. En las tiendas normales están expuestos a los carteristas. En Internet, podemos controlar la forma de su carta - es una gama más amplia y la elección
- Compra sin nervios. Sin colas. Hay gente que molesta.
- En Internet también tienen sus derechos. Usted puede devolver un producto que no encaja.
Las compras en línea tiene muchas ventajas, y los partidarios de cada día más y más. Piensa en ello, especialmente ahora, antes de la próxima Navidad.
Pero estad atentos - Internet, lamentablemente, se puede golpear el estafadores!
Páginas que recomiendo: