Krótki post

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, jak ktoś z was miałby chęci, żeby sprawdzić moje krótkie zadanko byłabym wdzięczna ;)

Przeczytałeś/przeczytałaś na forum internetowym wypowiedź gimnazjalisty chcącego uczyć
się w szkole, którą właśnie ukończyłeś/ukończyłaś. Odpowiedz na jego post.
– Opisz pozytywne doświadczenia, które miałeś/miałaś w tej szkole.
– Wyjaśnij, co w tej szkole zazwyczaj sprawiało uczniom najwięcej problemów i dlaczego.
– Napisz, jak można rozwijać swoje zainteresowania, będąc uczniem tej szkoły.
– Wytłumacz, czym powinna się charakteryzować osoba wybierająca się do tej szkoły.

Me gustaria hablar contigo de esa escuela recientemente terminado. En esa escuela todos los estudiantes son mucho amable y util. Muy positivo evento fue la reunion con los futbolistas. Ellos visitaron nos en mayo. Mi escuela tiene muchos triunfos en futbol pues todos pueden desarrollar sus intres. Si quiero ir a la esa escuela debes estar abierto y gustar hacer deporte. Los estudiantes a veces tienen un poco problemas con la matematica pero no todos. Ellos se concentran en deporte y de vestos intrest. Recomendo mucho esta escuela.
Me gustaria hablar contigo de esa escuela BRAK PODMIOTUrecientemente terminado. En esa escuela todos los estudiantes son muchoDUŻO??? amableTYLKO JEDEN??? y utilTYLKO JEDEN???. [Muy positivo eventoSZYK WYRAZÓW I CAŁEGO ZDANIA] fue la reunion con los futbolistas. Ellos [visitaronSZYKnos] en mayo. Mi escuela tiene muchos triunfos en futbol pues todos pueden desarrollar sus intres???. Si quieroTY CHCESZ??? ir a la esa escuela debes estar abiertoOTWARTY???NA CO??? y gustarKALI LUBIC? hacer deporte. Los estudiantes a veces tienen un poco problemas con la matematica pero no todos. Ellos se concentran en EL deporte y de vestos??? intrest???. RecomIendoKOMU??? mucho esta escuela.
edytowany przez argazedon: 22 gru 2015

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia