życzenia świąteczne

Temat przeniesiony do archwium.
witam czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć te życzenia:

1. Te quería mandar algo súper especial para esta Navidad, pero tuve un problema... ¿Cómo envuelves un abrazo y un besote? ¡FELIZ NAVIDAD!
2. Que estas Fiestas de Navidad estén envueltas en papel de felicidad y atadas con cinta de amor para que perduren todo el Año Nuevo
3. Con todo mi cariño, te deseo que la magia de la Navidad te ilumine y te ayude a conseguir todos tus sueños.
4. Deja que la Navidad entre en tu corazón y dure todo el año.
5. Para Navidad: felicidad, para Año Nuevo: prosperidad, y para siempre: nuestra amistad.
6. He estado pensando que la Navidad lo es todo: convivencia, buen humor, alegría, amistad... Y cada día te pareces más a ella. ¡FELIZ NAVIDAD!

I mam jeszcze taką prośbę jeśli ktoś ma jakieś fajne życzonka dla fajnej hiszpanki to bym prosił :DD z góry dzięki
1. Chiałem Ci wysłac cos specjalnego na swieta, ale miałem problem...Jak można zapakowac uścisk i całusa?Wesołych Świąt
2.Niech te Świeta Bożegonarodzenia będą owinięte w papier szczęścia i przwiązane taśmą z miłości, abu tak prztrwały cały do Nowy Rok.
3.Z całych sił moich uczuć, życzę Ci aby magia Bożegonarodzenia oświetliła Cię i pomoże zdobyć wszystkie marzenia.
4.Pozwól aby Bożenarodzenie weszłow do twojego serca i pozostało tam cały rok.
5.Na Bożenarodzenie: szczęścia, na Nowy Rok: pomyślności i na zawsze: naszej przyjaźni.
6.Pomyślałem, ze Bożenarodzenie jest wszystkim:życiem, dobrym humorem, radością, przyjaźnią..A Ty każdego dnia coraż bardziej jesteś do niego podobna.Wesołych Świąt!

« 

Życie, praca, nauka