ślicznie proszę o tłumaczenie przecudnej piosenki

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |
jeśli ktoś byłby tak miły proszę o tłumaczenie :

http://axel-fernando.letras.terra.com.br/letras/322515/
Qué estás buscando
Axel Fernando
http – skrót od Hypertext Transfer Protocol - protokół przesyłania dokumentów hipertekstowych. Za pomocą protokołu HTTP, przesyła się żądania udostępnienia dokumentów WWW i informacje o kliknięciu odnośnika oraz informacje z formularzy.
: - dwukropek - znak interpunkcyjny w postaci dwóch umiejscowionych jedna nad drugą kropek.
/ - ukośnik – znak pisarski mający postać ukośnej kreski.
axel – imię męskie
- dywiz lub łącznik – znak pisarski w formie poziomej kreski. Dywiz stosowany jest przy dzieleniu wyrazu między wierszami oraz przy łączeniu wyrazów wieloczłonowych .
. – kropka. Znak interpunkcyjny kończący zdanie.
fernando – nazwisko
letras – teksty
terra – nazwa hiszpańskojęzycznego portalu internetowego
com – domena internetowa pierwotnie przeznaczona do identyfikacji firm, osób fizycznych lub innych podmiotów o charakterze komercyjnym.
br - domena internetowa przypisana do Brazylii.
322515 – trzysta dwadzieścia dwa tysiące pięćset piętnaście
Qué estes buscando – czego szukasz

Pozdrawiam i biję pokłony dla lenistwa :)
bardzo mi przykro, ale skomentuje to tak: lol2 ! Aga :D hyhy ale dałaś czadu :D niezła babka z Ciebie ciociu :D
hehehe,że też Ci się tak nudzi ;P, zwykle ludziki zaczynają czytać samą treść postu od przeczytania tytułu ! pozdr.
to do Agniechy110 oczywiście ;P
hyhy :D a nigdy nie słyszałem tego wykonawcy :D aga zrobiła to celowo raczej ;p a jaki to typ muzyki ?? czyzby oczywistym był fakt latino czy raczej niespotykane rytmy ???
Kochana, tytuł czasem ma mało wspólnego z treścią wątku :D
Ponadto zwykle ludziki wklejają tekst, który ma być przetłumaczony i w ten sposób nie nadwyrężają cierpliwości forumowiczów. Ja tu nie widzę żadnej piosenki do tłumaczenia. Ale humor mam dobry to zaraz przetłumaczę :)
także asieczka masz dług wdzięczności wobec mojej kochanej cioci i żaby więcej to sie nie powtórzyło ;p;p;p (żarcik) a tak na poważnie to aga to swoja babka i ma rację z tm lenistwem :D (Ach jak ja lubię buc adwokatem) :D hyhy pozdr
Wiele razy pytam sam siebie dlaczego to wszystko się dzieje
Bo Twoje tysiąc “kocham Cię”
zawsze zabiera wiatr
nie rozumiem, po co mnie całujesz, po co do mnie dzwonisz
skoro kiedy Cię potrzebuję, nie ma CIę

nie wiem, czego szukasz i nie chcę mysleć, że to gra
wolę wierzyć, że często nie starcza Ci czasu, żeby mi odpowiedzieć
i pojawić się w moim dniu, ciałem i duszę, a nie w moich myślach

A teraz dowiaduję się od innych, że kiedy jesteś nieobecna
w rzeczywistości jesteś z nim, który Cię rani,
już Cię nie rozumiem.

czego szukasz u mnie,
powiedz, co mogę Ci dać, czego Ci byłbym Ci nie dał
nie sądzę, żebym na to zasługiwał
co się dzieje?
niech nie wraca do Ciebie to, co dajesz.

I czego szukasz u mnie, powiedz mi, jeśli Cię zraniłem,
powiedz, w czym Cię zawiodłem
zawsze w każdy krok wkładałem serce
i nie zdajesz sobie sprawy, że mnie zabijasz

Acercapo, dzięki za obronę:) Lenistwa nie znoszę.
Będziesz musiał przeżyć kilka dni bez Cioci, bo jutro wyruszam dłuuuugą podróż :)
Hihi. Ciałem i duszą (a nie duszę :)
acercapo jak sie zachowujesz pod nie obecność wójka Banana co
Wujek banan na pewno trzyma rękę na pulsie... choć fakt, że acercapo coś majaczy o jakichś żabach i bucach... to chyba z powodu świątecznego przejedzenia, hyhy :P
Jose_PL masz racje coś chłopak dziwnie wyglada moze zakochany hihi
Wujek Banan jutro jedzie do stolycy i spędzi tam Sylwestra pomieszkując w tanim hostelu w samym sercu Madrytu :]
Z pewnych źródeł wiem (no dobra, przyznam się, napisała mi maila), że Ciocia Agniecha jutro daje do naszych obecnych wschodnich sąsiadów, aby wypić szampana pod wieżą Eiffla (bidula, chyba znów cały rok ziemniaki jadła żeby oszczędzić mamonę na ten cel :D). Tak że mały Acercapo zostanie chwilowo pod okiem swoich Szanownych Rodziców i mam nadzieję, że będzie grzeczny :)
A więc z góry życzę Wam wszystkim szampańskiej zabawy i wszytkiego najlepszego w Nowym Roku. I żebyśmy się winogronami nie udławili hyhy.
No to ladnie, BeaI pewnie też gdzieś wybędzie na sylwestrowe wygibusy, a ja sam nie okiełznam szalonego malolata! :O.
Cóż, nie tracę jednak nadziei, że może resztkami rodzicielskiego autorytetu uda sie zapanowac nad sytuacją ;)
Powodzenia dla wszystkich w hucznym witaniu nowego roku! Ja powspominam sobie w tych dniach jak to 2 lata temu miałem okazję lądować w Mexico i witać nowy rok na zocalo z choinką przy 30 stopniach w cieniu i spadających kokosach na ulicy. Niemniej nawet w podrzędnych barach w menu, obok tequili, można było znaleźć pozycję: vodka wyborowa ;)
chłopaczek biedactwo ma zepsuta klawiaturę przez takiego małego szkraba 3 letniego ;/ i mu się literki poprzestawiały ;/ żaby i buce A to ci lol dopiero :D hyhy
Szkoda :( ale szampańskiej zabawy zyczę ciociu kochana :D buSSSsSSSkam :*
Bananek.
Po pierwsze - nie ziemniaki tylko potrawy z ziemniaków i makaron :)
Po drugie - nie przez cały rok tylko przez miesiąc, potem mi się znudziło.
Po trzecie - to było przez moją własną głupotę i nadgorliwość drogówki :)
Po czwarte - hostel zaklepałam w październiku, więc cenowo nie jest tak tragicznie :) A jeść mogę..... ziemniaki :D

Podsumowując - Tobie, wszytkim moim wirtualnym krewnym i wszystkim na forum wszystkiego dobrego w kolejnym roku.
kazdy mi wytyka błędy to i ja wytknę WUJKOWI inf.'owi ;p;p;p
chłopak nie jest zakochany !!! analogique ;/
Małolat chyba nie wróci tutaj prędko. Nie nawidzę życia i się zachlam :/ hyhy Ciąglę próbuję się zająć nauką hiszpańskiego, ale mi nie idzie. Zawsze coś knocę juz nie mam siły ;/ Ale tak łatwo sie nie poddam :D hyhy :D
et pourquoi pas?
WSZYSTKIM SzAMPAŃSKIEJ ZABAWY ŻYCZĘ JA (nieokiełznany jak rzeczą) acercapo :D hyhy (a teraz każdy z osobna dla mnie poprosze lol2 (żartuje naturalnie))
i don't know. life is demanding, without understanding. i feel hate to evverything ... czy coś wszyscy mnie dzisiaj wqrzają ;/ ale tak: I am born to make you happy you - znaczy wszystkich ;/ hehe but no important ;p to nie kacik zwierzeń ;p tatq, a ty się roszarżowałeś z tym twoim Francais (c z ogonkiem lol2)
Ooo, Jose, Acercapo, a może któryś z Was pojedzie ze mną? Bo ja pałam taką niechęcią do francuskiego, że nie miałam nawet ochoty wkuć formułki "mam zarezerwowany pokój na nazwisko...". Ale może nie będzie tak źle, ostatnio dzwoniłam do tego hostelu i pytam: "do you speak english"? A sympatyczny Pan mi na to: "yyy, no... pero hablo español". Mam nadzieję, że trafię na jego zmianę :)
Ok. Acercapo - wszystkiego dobrego. Schlej się i za mnie, bo ja w dużym obcym mieście nie będę ryzykować. Obiecuję, że jak kiedyś Ty z jakichś przyczyn nie będziesz mógł, odwdzięczę się w ten sam sposób.
Jakoś wesolutko się zrobiło odkąd tu jesteś :]
do Agniechy110:Precyzuję- to raczej nie lenistwo, a chęć niezaśmiecania długaśnym tekstem postów skoro link krótszy ;P . Dzięki serdeczne za przetłumaczenie kawałka !
Bo jak Ty: analogique, to ja: francais (c z ogonkiem ;)).
A co do kącika niezwierzeń i co do nastrojów to normalne że masz huśtawki w swym wieku, ale nawet na huśtawce trzeba się czegoś trzymać, więc i Ty miej w życiu takie wartosci, ktorych bedziesz sie mogl trzymac cokolwiek by sie dzialo :)
Jutro znow bedzie dzien i nawet zapowiadaja slonce, a dzisiaj ladny ksiezyc i niebo pelne gwiazd... przynajmniej w Krakowie :)
Dzięki :D na pewno to zrobię :D I do it all ffor you :D Za kogos jeszcze mam się schlać ?? Służe pomocą !!! Chetnie bym pojechał, ale nie do Francji, a mój francuski jest taki sobie :D hehe :D a że ja taki milutki potrafie byc to ja nie wiedziałem, ale juz wiem ! No masz Ci los ! Ale za to jaki głupolek ze mnie ;p O nie :D hyhy
do Acercapo: oczywiście latino music, sentymentalna muzyczka, Aga wielkie dzięki raz jeszcze. ;-)
Koło Szczecina niestety chmurki ;/ Właśnie chcę żeby ten dzień jak najszybciej nadszedł :/ Bo boję sie spać hyhy jestem sam w jakimś starym domu i umrę za chwilę ;/;/;/;/ dlatego nie zasnę :/ Ktos chcę mnie pocieszyć tio zapraszam na gygy całodobowo czynne 6933773 ;p;p;p pzdr
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa