ślicznie proszę o tłumaczenie przecudnej piosenki

Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna
asieczka: to moje klimaty hehe :D ależ to z drugiej strny trchę dziwne, że latynosi preferują tylko te swoje rytmy. Mało muzyków wybija się z inna muzyką, a szkoda, bo latynosi (mam na myśli także kobiety!) maja świetne głosy :D No i bioderka :D My hips son't lie :D
Nie ma sprawy, to był objaw mojego skrzywionego poczucia humoru. Po prostu jak od razu wkleisz kawałek to prawdopodobieństwo, że ktoś go przetłumaczy jest większe. Bo lenistwo to rzecz straszna i niektórym nawet nie chce się sprawdzić co to za tekst :D (haha, "lenistwo to rzecz straszna" - muszę moim rodzicom wysłać linka do tej strony, bo nie uwierzą, że to napisałam, ja - trzeci leniuch zaraz po Jacku i Placku :D)
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku :)
Agniecha110 a gdzie sie wybierasz beze mnie
Agniecha - skoro już jutro wyjeżdżasz, to życzę ci udanego sylwestra i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
ciocia agniecha juz ma partnera ;p jedzie ze mną a ty wujciu gospodarstwa przypilnujj ;p;p;p lol2
Uff, jesteś. Juz myślałam, że się z małżonką nie pożegnasz :)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, masz tu ode mnie buziaka w policzek
Antares - dziękuję i nawzajem :) Udanej zabawy.
Kurde, będę tęsknić za moją forumową rodzinką :)
ja tez będę tęsknić za wami MIŁEJ ZABAWY ONCE AGAIN :D
Agniecha110 udanej imprezy i uwazaj na francuzów. wiesz to wynika troche z mojej zazdrości. hihi
Agniecha, zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem nie jedziesz dokładnie w to samo miejsce co część moich przyjaciół ;) - baw się dobrze!
Acercapo-to im najlepiej wychodzi, latynosi- latynoska muzyka, salsa, samba i wszechobecne bioderka jak najbardziej :D
Nie bój sie Jose, ja zostaję, mam tego roku powyżej dziurek w nosie i wcale nie mam zamiaru żegnać go hucznie, coś ja ostatnio mocno zbuntowana jestem i posyłam wszystkich w diabły:(
No to łatwiej znajdziesz wspólny język z acercapo bo on też bywa buntowniczo nastawiony do życia ;) Zobaczymy jaki wstanie dzisiaj po wczorajszych nocnych rozmowach ze mną, pewnie uzna że to był jakiś koszmar (hyhy oczywiście ;))
wim wim asieczko, ale ciekawe jak wyglądałby latino dance hyhy :D A znasz jakieś fajne, ale szybkie pioseneczki :d ??
hyhy :D Wstałem dopiero i już pędzę do was oczywiście ze śniedankiem i co ... stare pierogi do wyrzucenia sobie odsmażyłem ... bosh !!! alez mnie cofnęło lol2 to był jakiś koszmar :D Poszedłem spać i tak tatq później od Ciebie, bo jakoś koło 6 nad ranem ;/ masakra, myślałem, że nie wytrzymam tego ;/ (Somebody hit the lights ) lol2 hyhy I tak Cie kocham tatq ;p
mamusiu :D a oglądałaś może taki serial "muñeca brava" :D lol2 nie smuć się tam, w następnym roku będzie lepiej :D To ja Cie mówię :D pozdrawiam i całuję rodziców :) :*
jasne, że znam : Balii di gruppo- Tequila boom boom, El pam pam, Disco samba, Il ballo di Simone, Pepepepepe ; Timbiriche- Cocorito; Merche- Bombon i moja ulubiona salsa version - Mark Anthony- Valio la pena, polecam :D, czekam na opinie!
sorki, szukaj- Balli di gruppo'
dzień dobry, że się tak wtrącę... Może ktos się nudzi i moze by chciał przetłumaczyć ten tekst piosenki... Proszę, chociaż refren!

MARC ANTHONY

"Valió La Pena"

Mirándote a los ojos se responden mis porqués
Me inspiro en tus palabras y mi casa está en tu piel
Que tierno amor, mi devoción, viniste a ser mi religión
Mi dulce sentimiento de nada me arrepiento
Que vivan los momentos en tu boca y en tu cuerpo
Mujer....

Valió la pena lo que era necesario para estar contigo amor
Tú eres una bendición
Las horas y la vida de tu lado nena
Están para vivirlas pero a tu manera
Enhorabuena, porque valió la pena
Valió la pena....

Te veo y me convenzo que tenías que llegar
Después de la tormenta aquí en tu pecho puedo anclar
Y ser más yo, de nuevo yo, y por bandera mi ilusión
Y mira si te quiero que por amor me entrego
Que vivan los momentos en tu boca y en tu cuerpo
Mujer....

Porque valió la pena amor
Sí que valió la pena
Vivir a tu manera amor, ay enhorabuena
Valió la pena
no, ale mnie trafiłaś właśnie dzisiaj tą piosenką:)), poszukaj w wyszukiwarce, to juzchyba było
Noo pozazdrościć, ja sobie mogę zaśpiewać piosenkę rosyjskiego zespołu BI2 - Polkovniku nikto ne pishet :):)
to nie chodzi o słuchanie, tylko o to czym była kiedyś ta piosenka dla mnie, i własnie dzisiejszy dzien do tego , to jak kulą w płot:), pero valió la pena hahahaha
A właśnie że tego nie było jeszcze bo szukam cały dzień... buu nie dobrzy ludzie :( nu nu nu!!
Może ktoś się jednak skusi cooo? :D c'mon!
Warto było

Patrząc w twoje oczy, znajduje odpowiedzi na moje pytania
Twoje słowa sa moja ispiracją , a mój dom jest w twoim ciele
Jaka czuła miłośc, mojareligia, przyszłas aby zostać moja wiarą
Moje słodkie uczucie, niczego nie żałuje
Niech żyją chwile w twoich ustach i ciele
Kobieto

Warto było , to wszystko, czego potrzeba było aby być z tobą
jestes błogosławieństwem
Godziny i zycie przy tobie, mała
Są aby je z toba przezyc, ale na twój sposób
Gratuluje, warto było