Prosze ślicznie "AMORES DORMIDOS''

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o przetłumaczenie,(((:
bo jest to dla mnie ważne,a nie mam pojęcia o co w tym chodzi:/

Ven, y abrazame otra vez que no puedo dormir, me cuesta ser feliz Se, que nada volvera, que nos falto escuchar, es tarde para hablar
Ves, aquello que se va, es nuesto amor que esta cansado de esperar
No se porque te quiero sin querer, me asusta verte bien, arrastrame esta vez

Hablo de amores dormidos, un album de fotos que sigue vacio, de frio en la cama, de frio contigo y un sordo paseo por el boulevard
Hablo de amores dormidos que sienten de besos prohibidos y se hacen mil trampas que no juegan limpio, que miran sentados la vida pasar

Tu, prefieres dibujar y yo quiero pintar el mismo despertar
Se, que todo esto paso porque lo tuve yo tuvimos mas valor
Asi que ven y dime que esta vez me quieres proteger del sueño que te hable

Hablo de amores dormidos, un album de fotos que sigue vacio, de frio en la cama, de frio contigo y un sordo paseo por el boulevard
Hablo de amores dormidos que sienten de besos prohibidos y se hacen mil trampas que no juegan limpio, que miran sentados la vida pasar

Te di mi voluntad, las ganas de luchar
aunque con dormido a mal amigo mio ese miedo a despertar

Hablo de amores dormidos, que solo acarician sus hijos, que fueron tan buenos amigos, que ya no podrán despertar
no więc(((:
nie mam pojęcia,o co tu chodzi((:
ale jak bym wiedział to chętnie bym pomugł...
No, fajne

Chodź I obejmij mnie jeszcze raz, nie mogę spać
Trudno mi czuć się szczęśliwym
Wiem, ze nic nie wróci, ze zabrakło nam słuchania
Już za późno aby rozmawiać
Widzisz tamto, co odchodzi?
To nasza miłość zmęczona czekaniem
Nie wiem dlaczego niechcący cię kocham
Przeraża mnie to, że u ciebie wszystko dobrze
Pociągnij mnie za sobą tym razem
Mowie o uśpionych miłościach
O albumie na zdjęcia, który ciągle jest pusty
O zimnie łóżka, o zimnie z tobą
I głuchym spacerze po bulwarze
Mówię o uśpionych miłościach, które czują zabronione pocałunki i zastawiają tysiące pułapek, nie grają czysto, siedząc, patrzą jak mija życie

Ty wolisz rysować, a ja malować to samo przebudzenie. Wiem, ze to wszystko stało się bo nie miałem, nie mieliśmy więcej odwagi. A więc chodź i powiedz mi, ze tym razem chcesz mnie obronić przed tym snem, o którym Ci mówiłem.

Mówię o uśpionych miłościach, które czują zabronione pocałunki i zastawiają tysiące pułapek, nie grają czysto, siedząc, patrzą jak mija życie

Dałem ci moja wolę, chęci do walki, chociaż uśpiony, nie jest dobrym przyjacielem, strach przed przebudzeniem

Mowie o uśpionych miłościach, które tylko pieszczą swe dzieci, którzy byli tak dobrymi przyjaciółmi, ze już nie będą mogli się obudzić.
Dzięki!!ślicznie Bea

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa