pomocy!!

Temat przeniesiony do archwium.
61-86 z 86
| następna
Ta, z odzysku od razu ;p;p;p;p ja być 199* i tyle ;p Czy ja aż tak staro wyglądam ;> Nie, więc o co kaman ?? ;p
No własnie sie zbieram i prędzej śliną sobie zmyje niz trafie na parter, albo się zleję za momĘcik to jeszcze lepiej będzie ;] Bo nie strace na wodzie ;]
Hyhy, poczulem się jak Indianin - Jose twarda spacja, no nie mogę! hyhy
idź juz sobie, zmyłeś żel?:))))))
To se idę i zegnam wodza apaczów Josego twardą spację i Mamcię I i szpadam zmyć aferko z czaszencji, bo to co sie wyprawia tutaj to jest żenuła po prostu ŻENUŁA ! Wychodzę ! Och !
a ja jak ta królowa bez korony:((((((
to dobrze że nie żeluła hahahahahah, dopiero bysmy sie posklejali
Daj trochę tych chusteczek, popłakałam się ze śmiechu :D
No dobra, ja też idę spać.

HOUK !
ale z dzieckiem ;p i z berułem
buenas noches se dice en el foro de aprender espańol ::)))
Houk Houk ! Wielka Stopo ! Ale one też sa osmarkane ;p Taki surprisik mały ;p
teraz to tylko żeluła w proszku, więc idę zmyć krystaliczny łupież z mej włosów a potem rzucę się w to wielkie łoże i padne jak lama dziabnięta przez Tigerka :D paps ;* 4 all oczywiści ;*
Tak jest, buenas noches a tutti frutti ! :) Cmok.
Łokiej.
Buenas noches, hasta mañana, Los Lunnis y los niños nos vamos a la cama :D
no nie, tak to juz nie mozna hahahahahaahahahahahahahahahhaaa
ja jestem tym stworzonkiem?? ^^ Dzięki:* tutaj czas szybko mija ;) zwłaszcza gdy jest wspaniały;) :D
Raczek jestem mamciu, a kiedy sie urodziłaś ;> Pewnie przede mną ;] haha ;] I'm crazy pozdr for all
synek urodził się wcześniej niz mamcia:x OMG :D hmm a moze wy macie coś wspolnego z czasprzestrzenią hmm kosmici ?? ;) :* dla wsich
zapewne ... NIE !!! ;p Żadni tam kosmici młoda dupko
jaka młoda??jaka dupka??? ;p dufka a nie dupka 2 rozne słowa :D zapamietaj moze cio ;)
a no też prawda duwciu ;] a nie młoda ;> ciekawe how old r u ?! ale nie pytam z wiadomych względów ;]
duwcia????? o żesz ty ;p a z jakich to wiadomych względow nie pytasz ?;P
Bo zem gentel MAnem jest ;p haha
oj ja w to nie powątpiewam;)
muminka jest starsza, tak to już bywa, i z 2 lipca!!!!
acercapo nie kojarzysz bo ja jak "nimfa";) wiesz..pojawiam się i znikam...(Straszny film 4-lol)a poza tym niedawno zawitałam u WAS na salonach...
-Oliwia
Temat przeniesiony do archwium.
61-86 z 86
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia