pada śnieg po hiszp?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
cześć,jak będzie"pada śnieg" po hiszp. oraz "padał śnieg"?
Está nevando... estaba nevando.
dzięki;)
uwaga, Jose, zaraz przyjdzie gość i doprawi tu inne czasy, no przecież nie można niczego na chybcika wytłumaczyć, trzeba się zagłębiać we wszystkim, ach Ty niepoprawny leniu:)))
Ano szykuję się na to starcie, bo jakoś do tej pory jeszcze mi się od "gościa" nie dostało; może dlatego, że o wiele mniej się udzielam niż Ty :)
W zaleznosci od kontekstu mozna tez uzyc nevaba.
Nie mialem jeszcze okazji poprawic Cie, bo albo nie popelniles bledu, albo poprawil Cie ktos inny... :)
Ja w cale nie jestem taki zly. Problem w tym, ze ktos na tym forum nie akceptuje krytykii...
Ty, gościu ;) Uważaj sobie co mówisz do mojej madre i nie waż sie poprawiać mojego padre. Oni są moi kochani ;* A Ty chyba nie wiesz kim jest ten ktos kto nie zna krytyki ;p Lepiej nie zadzieraj z tym kimś, bo biada Ci, gościu ...

No to juz wszystko wyjaśnione, wszystko wiemy ;*
Pozderki dla gości i padres ;D
Hehe, w kazdym jest dobro, nieraz tylko gdzieś się skrywa :) Ale na chwile obecną istotna chyba będzie sprawa, bys okreslil swoją płeć. Bo teraz piszesz jako facet, kiedys parę razy jako muchacha, więc już jesteśmy tu deczko skołowani :D
Niezła gość z tej gośc lol2. A kołowrót niezły :D Jeszcze trochę to się w ślimaka zamieni :D Ach ta gość ;]

Gościu gościu schowaj rogi
Bo Cię zaraz liznę z nogi
(A dalej nie wiem jak szło )
acercapo, synu, nie bądź taki wredny, każdy ma sobie prawo mówić co mu się podoba, ja już się wypowiedziałam, a krytyki mogę znosić od osób nieomylnych, a takich nie ma:))
mamciu nie jestem, ale nie pozwole, żeby ktos tak mi familie traktował :)
Nie jestem wredny ;( Ja jestem wręcz uprzejmy ;) jak zawsze ;) ach mamciu, chyba sie huśtnę tam na tym bocianie do Ciebie :D
hahahhaaha, no tego mi trzeba było po tak ciężkim dniu:)))))))nie wiem o co chodzi, ale na wszelki wypadek, uważaj na siebie
Niom, chwila spędzona z synkiem acercapo jest lepsza niż wszelkie treningi i ćwiczenia relaksacyjne :))
Tylko mni jeszcze naprowadź :D ja bym Ci dał mamciu taki wycisk, że bys do góry kołami dwa lata leżała :D To by była synowska wizyta :D Mam nadzieje, że masz dla mnie choco :D A no i dla bociana cuś niecuś coby se jakąś żabinę podjadł :D Bo po drodze pewnie głodny będzie ! Tylko żeby samostrawienie go nie spotkało, bo ja nie leciałem jeszcze na spalonym ptaku !
no, widzę, udało się nam to dzieko:))) ;)
I tu sie zgodzę ! Oczywiście ! Ja i mój wdzięk doprowadzaja do obłędu ! Bożyszcze nastolatek ! It's me ;]
No ba ! Mieszanka wybuchowa ;] To musiała byc akcja: noc, świece i dynamite y le vin
Jesteś pewien???!!! hahahahahahahaha
nie wkraczaj tak za bardzo w akcje dorosłych!!!!!!!!:) :))))))
No okay ! Jak chcecie to wykraczam ! To był sylwester i wcinaliście chili i tylko sie kołdra unosiła potem ;] taki dywanik Alladina, ale nic sie nie działo :D No cóż :D
nie obrażaj nas!!!!!! nie jesteśmy jeszcze pierdzimączkami!!!!!!!!
Nie będe już nie będe ! Chciałem dodać, że Alladin odleciał przed północą ;p Po północy wiadomo, a na rok szkolny, a raczej wcześniej bocian zaleciał pod dom, walnął mnie w komin i wyleciał z pieca czarny, lipcowy mikołaj ;p
Boshe... jak tu jutro zajrzy koliatka to zdębieje widząc, co się podziało w wątku przez nią założonym, hyhy. Od śniegu aż do pierdzimączków :D
uuu, to enigmatyczne, ale zatrważające!!!!!:)
padre ! już nie bądź taki święty ! co ludzkie, nie jest nam obce jak mawiał LdV! W końcu na śniegu też sie pierdzimączy ;p
no, sama jestem w szoku, ale tutaj to już tak bywa i trudno tu ludziom sztywnym i bez poczucia humoru:))))
Cały ja niczym Enigma
Mama niczym Trwoga
A tata na wzór ...
Kogo ??
nie cytuj tu niczego, to zabronione!!!!! hahahahahhaa a poza tym, muszę chyba iść na szkółkę do Ciebie, tekściarzu, sunu mój, uczeń przerósł mistrza!!!!!!
Exactly mamuśka ! Karnawał, zabawa ! A jutro o 6 wake up ! Ufff ... Darek contra Zombie ! Wróc - Darek - ząbie, atak na sql i przemiły fizyk opowiadający kawały o dupie marynie i o podtextach sexistowskich ;] yeah ;] a po feriach praca klasowa i ndst ;] To jest zycie ;]
do rymu wychodzi, ze Boga!! :))))
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |

« 

Kultura i obyczaje

»

Życie, praca, nauka