Proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przetłumaczenie. Próbowałam ze słownikiem, ale nie znając gramatyki nie dam rady... ;( Z góry dziękuję.
Witaj skarbie! Co u Ciebie? Bardzo się cieszę, że się poznaliśmy… Szkoda tylko, że nie tak bardzo jakbym chciała… Świetnie się z Tobą bawiłam i mam nadzieję, że uda się to kiedyś powtórzyć… Zaproponowałabym Ci byś mnie zaprosił do siebie, ale jesteś zaręczony(?), więc chyba nie wypada… Pisz co u Ciebie… Czy szczęśliwie doleciałeś, etc. Wolałabym po angielsku, ale może być po hiszpańsku to postaram się przetłumaczyć... Tak czy inaczej jestem przekonana, że uda nam się znaleźć wspólny język… Pozdrawiam
Ewka
Hola tesoro!
Qué tal?Me alegro mucho de que nos hayamos conocido...Es una pena que no hasta el punto que a mi me hubiera gustado...Me lo he pasado my bien contigo y espero que podamos repetirlo...me gustaría proponerte que me invitaras a verte, pero tienes novia y me parece que no sea eso bien visto...Escríbeme sobre novedades en tu vida....Qué tal has llegado, etc.
Preferiría escribirte en inglés, pero bueno, de español intentaré traducirlo...Así que estoy segura que de una manera u otra podremos llegar a entendernos...Muchos saludos...Eva
Bardzo Ci dziękuję. :) Pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa