Błagam :)

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo prosze o przetłumaczenie ponizszego tekstu.. :*:* Będę bardzo wdzięczna :)

Uroda aniołka charakter diabełka :) Podobno niezastąpiona i niepowtarzalna :) Jestem straszną realistką.. Nie ma dla mmie rzeczy niemożliwych. Mam swój własny styl.. sposób bycia :) Hmm.. W prawdzie mam takie dwie natury: dziką i spokojną.. Odnośnie tej pierwszej to Ci którzy mnie znają doskonale wiedzą :D Spokojna? Ostatnio tak :)

Wymarzony partner? Taki który rozumie, sznuje i kocha! :)
Jestem maniaczką imprez :) Bawię się w każdym momencie, który jest mi dany.. Coniektórym to przeszkadza ale mniejsza z tym. Skoro nie potrafią tego zaakceptować to już ich problem :)
La belleza de un ángel, el genio de un demonio...dicen que irrepetible y difícil de reemplazar...soy realista...no hay cosas imposibles para mí...tengo mi propio estilo y manera de ser...tengo dos caras una salvaje y otra tranquila..si se trata de la primera, los que me conocen, saben de que hablo..tranquila? últimamente si
mi pareja ideal? el que me entienda, respete y ame...soy maniática de las fiestas...disfruto de cada momento que me este concedido...hay gente que está molesta por eso pero da igual..si no lo saben asumir, eso ya es su problema
Bardzo dziękuję :* Jestem naprawdę bardzo wdzięczna za pomoc :* Miłego dnia :)

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia