Położony obok ścieżki nadmorskiej, która ciągnie się tuż nad brzegiem morzem, restauracja ta zawsze była jedną z najlepszych i odnoszących najwieksze sukcesy w Maladze odkąd otworzyła swoje drzwi na początku lat 90. Dekoracja jest z ziemi, z glebami z ciężkiego drzewa i ze ścianami z widocznej cegły. Bogata w doskonałą kartę win ze zbiorów andaluzyjskich, restauracja dysponuje pracownikami bardzo gościnnymi i usłużnymi. Warto zamówić niektóre z jej specjalności jak dorsz w zielonym sosie albo kaczkę w słodkim winie. Jej (restauracji) danie par excellence które często zamawia się podczas okazji światecznych, jest prosiak pieczony przyprawiony doskonałymi ziołami. Innym daniem, które z entuzjazmem warto wypróbować, jest duszona ryba głębinowa z krewetkami i z dzikimi pieczarkiami.
Wreszcie, nic nie odniosło takiego sukcesu jak jagnię na miodzie rozmarynowym
El chinitas