la_naranja daruj sobie to forum. Już nie raz Polki padały tam ofiarą oszustów. Poczytaj sobie fragmet:
oszukana 7 Lis 2007, 12:17 odpowiedz
dziewczyny na meetic sa wlosi oszusci!!! bawia sie uczuciami...... i szuka kolejnych ofiar
lenaaaa 7 Lis 2007, 12:21 odpowiedz
no ale czego spodziewalas sie po osobach poznanych na internecie na portalach randkowych...?na osobektora bedzie ci tylko prawde mowic.. i zakocha sieod pierwszego wejrzenia..? nie dziwi mnie wogole to co napisalas..problem w tym zewiekszoscdziewczyn tego nie wie... a powinny
avenka 7 Lis 2007, 12:22 odpowiedz
Najwidoczniej musialas sie o tym przekonac na wlasnej skorze. Gdyby przed przygoda z meetic ktos Ci powiedzial, abys uwazala na Wlochow, bo w wiekszosci sa to oszusci, ktorym chodzi tylko o jedno, nie uwierzylabys i zaczelabys tak popularne na tym forum gadki o kierowaniu sie stereotypami...
oszukana 7 Lis 2007, 12:41 odpowiedz
ale on 6 miesiecy dzwonil po 2 godziny dziennie na cell. przyjechal do Polski... zaufalam...... teraz jest we Wroclawiu i szuka dziewczyn do 30 stki.......bo mysli ze wszystko mozna kupic...... wiem ze jestem glupia ale stracilam glowe dla niego...... teraz juz koniec, bo wiem o co mu chodzi....
stokrotkaverde 7 Lis 2007, 12:43 odpowiedz
facetowi chodzi o to by gonic kroliczka a nie zeby go zlapac...dlaczego wy tego nie rozumiecie?
oszukana 7 Lis 2007, 12:45 odpowiedz
teraz wiem...... i cierpie przez to ze zaufalam sercu
avenka 7 Lis 2007, 12:46 odpowiedz
Ale po co w ogole interesowac sie Wlochami, przed ktorymi trzeba caly czas zgrywac niedostepna, aby przypadkiem sie nie znudzili?
oszukana 7 Lis 2007, 12:50 odpowiedz
:(
avenka 7 Lis 2007, 12:51 odpowiedz
Oszukana nie przejmuj sie, moze to doswiadczenie bylo Tobie potrzebne, aby w przyszlosci nie dac sie zwiesc innemu dupkowi.
inf.2 7 Lis 2007, 12:51 odpowiedz
avenka a to samo jest na forum francuskim i hiszpańskim
avenka 7 Lis 2007, 12:54 odpowiedz
Czytam sobie wlasnie te 3 fora i tylko jednak na wloskim dzieja sie takie rzeczy. A najbardziej mnie rozbraja dziewczyny, ktore nie znaja w ogole wloskiego, daja do tlumaczenia listy od i do Wlocha, a w nich plomienne wyznania. Kiedys mi sie wydawalo, ze wiekszosc Polek jest rozsadnych, ale po lekturze tego forum zmienilam zdanie.
oszukana 7 Lis 2007, 13:01 odpowiedz
wszyscy popelniamy bledy...... i placimy sami...... ostatni raz patrzylam sercem...... milosc boh tylko wielkie slowa...... istnieje?..... mysle ze nie......
oszukana 7 Lis 2007, 13:03 odpowiedz
tak wiem jestem glupia i teraz stracilam sens i wiare......
avenka 7 Lis 2007, 13:07 odpowiedz
Nie mozesz teraz sie zalamywac i pozwolic, aby jeden glupek wplynal tak bardzo na Twoje zycie. Przyzwoici faceci istnieja i na pewno kiedys na takiego trafisz, ale nie szukaj milosci przez Internet, gdzie kazdy moze sobie wymyslec swoj wizerunek i byc zupelnie kims innym niz w rzeczywistosci.