Auto pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
hej witam was ::)to tak potrzebuje pomocy z zakresu aut;) dokladnie chodzi mi o..
jak jest szpachla, podkład pod lakier,polerka.to by bylo na tyle. dziekuje za wszelka pomoc;) pozdrawiam;)
szpachla to "masilla"
szpachlować - "enmasillar'
podkład to "aparejo" , najczęściej dwuskładnikowy "de dos componentes"
polerka to "pulimentado" od słowa 'pulir'
hej sorki za tak puzne dziekuje;) Ale przyda sie ;) dzieki bardzo;) a co do autka jescze jakby ktos wiedzial jak jest zaplon i przepustnica>>> z gory dziekuje;) chyba ze znalazl by sie w barcelonie jakis dobry mecvhanik;) pozdrawiam;)
zapłon - el encendido
przepustnica - válvula reguladora, acelerador

pÓźno ;)
kurde;d;d; super dzieki bardzo;) jak kolesiowi dam rade wytłumaczyć;) to masz u mnie super kolacyjke;p;) pozdrawiam dzieki:)
hehe, nie ma za co :) ale jak zgłodnieję to się zgłoszę :D
hej;) no ok;) znam dosyć fajna restauracje;) to będziemy mieli gdzie sie podziać;) z autkiem nie wypaliło;/ bo jednak nie to było zepsute;/ ale dziękuje;) czekam kiedy tylko zgłodniejesz;p:) pozdrawiam;)
A ja to co ? Człowiek ratuje temat od zapomnienia a tu czerwoną 'crianzę' kto inny wypije...:-)
Ech, widzisz, z tymi babami tak to już jest. Męcz się człowieku, przyjdzie baba, uśmiechnie się i o Tobie wszyscy zapomną :)
A poważnie - oczywiście, Tobie też się należy. To ja w ramach poparcia rezygnuję z kolacji, choćby miała być i gran reserva :)
Effe, powoli, powoli kolego. Jaka kolacyjka? Nawet mnie nie denerwuj!
duza kolacyjka;) naprawde duza;) i fajna;) banany w czekoladze na dokladke i takie tam;d;d co sobie dusza zapragnie;)

pozdrawiam;d;d

potrzebny Mechanik ;/;/ w barcelonie znajdzie sie jakis??? pozdrawiam;)
argazedon;) no widzisz;pp sorki;pp troche mi teraz glupio;pp pozdrawiam;d;d;) moze nastepnym razem;d
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia