bardzo prosze o pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Drodzy forumowicze! Bardzo prosze o pomoc w przetłumaczeniu planu wycieczki. Ucze sie hiszpanskiego ale nie jest on jeszcze ta tyle dobry zebym mogła sobie z tym poradzic. Z gory bardzo dziekuje za pomoc:)

Po sniadaniu zwiedzanie miasta Trynidad bedacego perła czasow kolonialnych. Wspaniała architektura kolonialna,np. Plaza Mayor. Wizyta w muzeum miejskim. Zapoznanie sie z kubanska sztuka garncarska w Casa Santander. Obiad. Podroz powrotna do Hawany. Kolacja i nocleg w hotelu Comodoro lub Palco(trzy posiłki)

Całodniowa wycieczka po przepieknej prowincji Pinar del Rio w dolinie Vinales,ktora stanowi centrum kubanskiego przemysłu tytoniowego. Wizyta w fanryce tytoniu. Wycieczka łodzia przez jaskinie. Obiad. Powrot do Hawany. Wieczorem mozliwosc obejrzenia "Tropicana Show"(za opłata). Kolacja i nocleg w hotelu Comodoro lub Placo(trzy posiłki)

JESZCZE RAZ WSZYSTKIM Z GORY BARDZO DZIEKUJE:)
bez jakiejkolwiek proby z Twojej strony masz male szanse
Alez oczywiscie ze probowałam tylko ze moj hiszpanski nie jest jeszcze na tyle dobry wiec dlatego prosze o pomoc. Bardzo mi zalezy zeby to było poprawnie napisane,a wiem ze dla niektorych takie tłumaczenie to bułka z masłem. Prosze zlitujcie sie i pomozcie mi;)
Więc skoro próbowałaś sama to na pewno masz jakieś zapiski :)
Wpisz je tutaj ,a ktoś na pewno poprawi :P
Pozdrawiam :)
marialus na pewno Ci poprawi świetnie zna hiszpański .D
Despúes de desayuno visitar el ciudad bedacego perłą czasow kolonialnych. Magnífica arquitectura kolonialna,por ejemplo Plaza Mayor. Visita en el museo ciudad. Conocer con cubana arte garncarska en Casa Santader. Almezo. Vuelta de Havana. Cena y alijamiento en el hotel Comodoro o Palco(tres comidas)

Excursión que dura todo el día por przepieknej provincia Pinar del Rio en valle Vinales,que es el centro de cuban industria de tabaco. Wycieczka łodzia przez fascynujace jaskinie. Almezo. Vuelta de Havana. Wieczorem mozliwosc obejrzenia "Tropicana show"(za opłata). Cena y alojamiento en el hotel Comodoro o Palco(tres comidas)

Starałam sie bardzo...jest tu pewnie pełnio błedow wiec prosze o pomoc:) Dla mnie to jak narazie czarna magia...:/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia