Proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Eii!!
Q guai la sorpresa, no??? Ina il...lusió et devia fer... tots allà a l'habitació.
Doncs si podm posar un dia per la setmana que ve i si ningú pot, quedem nosaltres.
A veure si es carreguen ràpid les foto que tinc ganes de veureles i ensenyar-li a la meva germana a... (qui tu ja saps...jejejeje). Per cert, no té pagina, no??
Has vist la currada que ha fet la Lina? Ens ha passat totes les fotos pel mail, q maca!! Jo a veure si vaig un dia a la biblio amb el prtàtil i les penjo totes al facebook, pq des d'akest PC no puc, no té suficient memòria.
Wenu noieta q vagi mb. Estem en contacte, ok??
Petonets
To kataloński i z błędami na dodatek ale mniej więcej będzie:

"Ale fajna niespodzianka, nie ? Musiałaś się cieszyć na myśl.... wszyscy w tamtym pokoju... No więc możemy się umówić któregoś dnia w przyszłym tygodniu i jesli nikt nie da rady to się my spotkamy.
Ciekawe czy zdjęcia się załadują szybko bo mam ochotę je oglądnąć i pokazać siostrze tego... (wiesz kogo...) Tak a'propos, nie ma strony, nie ?
Widziałaś jaką pracę wykonała Lina ? Wysłała nam wszystkie zdjęcia na maila, co za dziewczyna! Może przejdę się do biblioteki z laptopem i je wkleję wszystkie do profilu Facebooka bo z tego kompa nie mogę, ma za mało pamięci.
Dobra, to wszystkiego najlepszego życzę. Będziemy w kontakcie, ok ? "
Wielkie dzięki!!pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia