kilka zdan.

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć. Musze wysłać e maila i wolał bym go sam nie pisać bo na bank zrobię kilka błędów. Jeśli ktoś znajdzie chwile proszę o przetłumaczenie :

Co słychać, wszystko w porządku w firmie ? Przepraszam ze się nic nie odzywałem wcześniej ale miałem małe problemy po powrocie do Polski i dlatego nie wróciłem. Mam prośbę do Ciebie, potrzebuje świadectwo pracy od was z firmy, jeśli możesz to prześlij mi to proszę na mój adres w Polsce. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Co słychać, wszystko w porządku w firmie ? Przepraszam ze się nic nie odzywałem wcześniej ale miałem małe problemy po powrocie do Polski i dlatego nie wróciłem. Mam prośbę do Ciebie, potrzebuje świadectwo pracy od was z firmy, jeśli możesz to prześlij mi to proszę na mój adres w Polsce. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Hola, que tal? Todo está bien en la empresa? Perdona que no te haya escrito pero tuve problemas después de regresar a Poloña y por eso no regresé. Tengo una petición. Necesito un certificado de trabajo de tu empresa. Si puedes, envíamelo a mi dirección polaca. Te agradezco de antemano. Saludos.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie