Bardzo bym prosiła o przetłumaczenie tego :(strasznie mi na tym zależy por favor por favor por favor
Po przeczytaniu twojego listu doszłam do wniosku ze muszę odpocząć od tego wszystkiego i dać sobie czas na przemyślenie i skupienie się teraz na sobie na tym czego ja pragnę. Nie chcę i nie mogę ranić ani twoich ani jego uczuc. Nie myśl ze utrzymuje z tobą kontakt tylko po to abyś był moim pocieszeniem na wypadek gdyby on chciał mnie zostawić to nie jest tak. Teraz nauczyłam sie że można żyć samemu i już sie tym tak nie przejmuje jak parę lat wcześniej. Nie co dzień spotyka sie takie osoby jak ty dlatego powiedziałam ci to co czuję do ciebie. Nie byłeś pewnie w takiej sytuacji dlatego trudno jest ci to zrozumieć ale ja to szanuję i przepraszam za wszystko i tak juz zbyt dużo namieszałam. Mimo wszystko chce żebyś wiedział ze moje uczucia do ciebie szczerze płyną z mojej duszy i nie jest to chwilowe zauroczenie i nie chce żebyś pomyślał ze miałam w tym jakiś inny cel czy powód zeby ci to powiedzieć wiem ze tak sie nie robi i nie powinnam sie tak zachowywać i pewnie bym tak nie postepowała gdybym sie w tobie nie zakochała. Dlatego rozumię i przepraszam raz jeszcze, mam nadzieję ze mi to kieyś wybaczysz wybaczysz.