Hej. Potrzebuję osoby chętnej do przetłumaczenia 2 odcinków serialu Paco i jego ludzie oczywiście we współpracy ze mną celem stworzenia napisów do ww serialu. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc :-)
No wlasnie, to na jakas stronke do sciagniecia dla fanow serialu, czy dla ciebie na prywatny uzytek? no i wazne jest, aby to byl ktos, kto zna jezyk codzienny Hiszpanii, jezyk tego serialu nie jest literacki :)
Pedrito_88
01 lis 2010
Ja się bynajmniej pisać na to nie zmierzam. Serialu nie znam, ani języka z samej Hiszpanii. Natomiast ciekaw jestem szczegółów takiej współpracy, gdyż chyba nie tylko hiszpańskie seriale się tłumaczy, lecz również te latynoamerykańskie i w przyszłości mógłbym być zainteresowany... :)
Pewnie chodzi o wykazanie się "dorobkiem" w napiprojekcie... Profesjonalny tłumacz, któremu zlecono napisy do wydania DVD nie szukałby pomocy na forum.
Ponieważ będą jak widać robić polską wersję pod tytułem "Ludzie Chudego" to oryginał moze wkrótce mieć powodzenie w torrentach i stąd akcja "kto pierwszy doda napisy"
s_egundo
02 lis 2010
Jesli w dialogach jest duzo tacos y/o palabrotas, ... ja sie pisze. Jesli o milosci ... nie. Ya vale.