jedno krociutki zdanie..moze ktos sie skusiIprzetl

Temat przeniesiony do archwium.
te doy mi alma...te querré siempre con mi amor profundo..

moglby ktos mi to przetlumaczyc??bylkabym bardzo wdzieczna..
daję Ci moja duszę......będę kochał/a zawsze głęboką miłością.
dzieki:*
Cholerka jasna, czy ktos czasami na tym forum ma jakies normalne pytania, bo juz zaczynam się poważnie nudzić z tymi waszymi wszystkimi miłostkami. Nic innego do roboty nie miacie tylko się z hiszpanami parzyć? A co polacy wam się znudzili? Czy może gorsi od hiszpanów???!!!
Zajmijcie się lepiej nauką hiszpańskiego zeby móc się z nimi dogadać i jak już ich poznacie, to sami się przekonacie, ze nie ma to jak Polak!!!
masz rację !!!! jak ktoś tak poczyta, to może odnieść wrażenie, że to stronka poświęcona polsko-hiszpańskim związkom ;) ale wiesz, w końcu to jedna z najważniejszych sfer życia!!a poza tym nikt tu nie powiedział, że Polacy sa gorsi, ja przynajmniej uwielbiam Hiszpanów, ale czy związałabym się z jakimś-raczej nie!!!
ja to tak tylko tak sobie powiedziałem o tych hiszpanach no bo co to będzie jak wszystkie nasze dziewczyny nam do hiszpanii i za hiszpanów pouciekają ... ??? czasami mam wrażenie, ze uczą się hiszpańskiego tylko po to. ... niezbyt dobrą opinię mają nasze polskie studentki w hiszpanii ... uchodzą za jedne z łatwiejszych, naiwne te nasze dziewczyny, a może po prostu za dobre, łatwo im można piękne rzeczy do główek nawciskać oj, baaaardzo łatwo, a nie powiem, hiszpanie to potrafią ... już o argentyńczykach i innych zza oceanu nie wspominając .... DZIEWCZYNY PILNUJCIE SIĘ PO PROSTU i nie dajcie się tak łątwo na piękne słówka nabierać ... nawet jak brzmią one w waszym ukochanym języku ...

Saludos a tos@s y mucha suerte!
O, a ja slyszalam cos wrzecz przeciwnego... Ze Polki uchodza za jedne z "trudniejszych", a najlatwiejsze sa Niemki i Angielki... ;)
Boze, Hiszpani są tacy przystojni.......i tacy otwarci.....i tacy weseli.....nie takie szare posągi śpieszące sie ulicą jak to sie u nas widuje.....ehh....tak, wiem ze jestem wstretna....
masz rację!!są bardzo przystojni,weseli, pełni życia i energii ale to niestety nie zawsze sprawdza się w codziennym zyciu, myślę o życiu juz poważniejszym!!!
Temat przeniesiony do archwium.