tylko jedno maleńkie pytanko =)

Temat przeniesiony do archwium.
pues... que es: "voy a pensar en ti unicamente en ti es todo loQ (to pewnie: lo que) necesito" por favor =)
będę myślał/a o Tobie jedynie w Tobie jest to wszystko czego potrzebuję
No ladnie, ładnie, znowu amor, amor, amor ..... uuuuuu ..... amores!!!! dziewczyny! dajcie sobie w końcu spokój z tymi wakacyjnymi amorami! bo tu aż niedobrze się robi z nudów!!! może ktoś kiedyś będzie prosił o przetłumaczenie jakiegoś ambitniejszego tekstu, a nie ciągle eres mi amor, nunca dejaré de quererte, eres mi cielo, mi vida, mi estrella, no puedo vivir sin ti etc ...
chociaż widziałem, że od czasu do czasu pojawiają się tutaj trochę ciekawsze zainteresowania. Tylko prosze o małą zmianę tematyczną bo to rzeczywiście zamiast forum pomagającego w nauce hiszpańskiego miejsce to przypomina bardziej biuro tłumaczeń miłosnych ...
Pozdrowienia od Carmencity que se divierte muchísimo con vuestros problemas amorosos!
hmmm moze masz i troche racji =). wszystko byloby ok, gdyby te slowa byly skierowane do mnie :] a ze z tego co wiem, nie są (buuuuu =( ), to chociaz chce wiedziec, co znaczą....:/ tak to juz jest...asi es la vida :]
Miłość to miłość ;) Mój hispoanoablante też czasem walnie jakimś tekstem, którego w ogóle nie rozumiem. Ale mam w domu słownik ;)
no wiesz.. rozumiem twoje rozgoryczenie...ale nawet nie wiesz, jak czasem pomaga takie przetlumaczenie , dla niektorych blahego, tekstu, ktory dla innych ma ogromna wartosc.. mam nadzieje ,ze nie piszesz z taka niechecia o tych milosnych tekstach, poniewaz cierpisz na brak tegoz wlasnie uczucia.. pozdrawiam cieplutko;)
no coz to chyba nie brak milosci sklonil mnie do zganienia troche was piszacych na tym Farum .... ja milosci mam i to nawet czasami za duzo ... te hiszpanki sa strasznie "milosnie ruchliwe " ... ale powiem wam dziewczyny, ze troch brak mi waszej dobroci i naiwnosci, cech, ktorych tutaj w espanii nie uraczysz ...
zycze wam wszystkim powodznia w waszych milosnych podbojach ;-)
i jakby jakiejs pomocy panienki potrzebowaly, to spiesze z owa pomoca ... ;-)
Besitos a Todas, guapísimas!
Temat przeniesiony do archwium.