miłość

Temat przeniesiony do archwium.
hej! mam mala prośbę ...jeśli macie jakieś ciekawe wiersze, cytaty,piosenki czy coś w tym stylu..po hispzansku..to bardzo prosze napiszcie mi je:)) tylko z tłumaczeniem bym chciała:) z góry dziękuje!!pozdrawiam!
hej !!!

jezeli maja byc powiazane z miloscia to moze cos znajde w zapiskach tylko musze poszukac, ale bedzie ciezko. mam za to troche pod reka cytatow na inne tematy. jezeli chcesz to napisze...

pzdr 4 all
znalazłam tylko takie:

~Miłosc jest ślepa - El amor es ciego
~Miłość z miłości się rodzi = Jeśli szukasz miłości, kochaj - El amor con amor se paga
~Miłośc odejmuje zdrowy rozsadek - Afición ciega razón

jak mi sie cos jeszcze pod reke podwinie to napisze ;D

pzdr 4 all
super!! dziękuje!! i jak będziesz coś miała jeszcze to prosze napisz;)
pozdrawiam:*
"El odio es le que suscita contiendas , pero el amor cubre hasta todas las transgresiones"= Nienawiść wznieca swary, ale miłość zakrywa wszystkie występki...pozdrawiam
jesli ktos potrzebuje pomocy z hiszpanskim jestem do dyspozyci 24 na dobe. z pisowniom i mowom
A ja jestem do dyspozycji jeśli ktoś potrzebuje pomocy z polskim. Z "pisowniom", "mowom" i co tam kto chce "wiencej" :)
popieram twojom wiedze:)))))
To ja jezdem chentna na ten polski :P
A ja niestety nie jestem do "dyspozyci" 24 na dobę i właśnie idę spać :D \
Naóki wienc dziś nie bendzie :)
to ja tez idem spać i przypomnem siem jutro :) liczem na ciebie Agniecha ;)
Wow, Agniecha, qué bien... por fin alguien que me va a ayudar con el polaco. :))) :))) :)))
PS: Es mi forma de decir que si todos los polacos escribieran con una ortografía correcta (ya que esto es un foro de lenguas) mi traductor electrónico me ofrecería mejores traducciones y me permitiría comprender más cosas.
witam!, mogę prosić o pomoc w tłumaczeniu????! Pozdrawiam
Claro, a mi también me permitiría entender mejor, porque algunos ya han alcanzado tal nivel de "ortografía" que me cuesta adivinar que significan las frases :)
tak, a można Ciebie poprsić???!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa