Prosze, przetlumaczcie - Daddy Yankee - Gasolina

Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna
Czy ktos moze sprecyzowac czy to jest bezołowiówka czy moze verva i ile ma oktanów ta benzynka???????
A MOŻE v-POWER RACING?? A MOŻE TU O DIESLA CHODZI??
A czy ty to nie masz już czego słuchać?? tylko takiego gówna??
ta piosenka jest dobijająca.
ale sie zesmy dowiedzieli kilku znaczen gasoliny:)
tekst do dupy, taka peja, tylko po prostu głupie.
obsession aventury było też głupie, ale melodie miało fajną. jak tłumaczyłam koleżance tekst, to sie prawie zataczałam ze śmiechu. teraz tez sie zataczam ze śmiechu.
me gusta la gasoliiiina;)
ZAJENISTY, ładne słowo:)
hey mami ja tez kocham daddy yankee, mam wszystkie jego plyty. moj chlopak jest portorykiem i juz my wiemy o co chodzi w tej piosence. Ktos kto tylko slyszak ta piosenke pare razy i nie wie o co w niej chodzi nigdy tego nie skuma. Kocham Daddy Yaknee i kocham reggeaton.
www.reggaeton.blog.onet.pl REGGAETON DADDY YANKEE!!! ella le gusta la gasolina!! spoko kolo!!
łee jezyk polski jest po prostu taki idealny takie piekne teksty ze łeeee ale polacy(nie wszyscy) sa pojebani!
zrabana piosenka lipna jak kupa z gaciami
Ja tez tak uwazam.Szkoda ze dopiero teraz znalazlem te strone !!bardzo zaluje!!Czemu Polacy nie doceniaja Daddy'ego??GASOLINA ROMPE MACHETE - przeciez to sa hity!!On wspolpracuje z takimi gwiazdami jak G-unit Nina Sky FAt JOE!!Zreszta dla mnie to on jest gwiazda!!LUdzie obudzcie sie ja polecam Daddye'go wszystkim opowiadam o nim znajomym!!Chce zeby moda na Yankee'ego i REGGAETON zaczela sie rowniez w Polsce.Duzo ludzi kreci na to glowa ale z Kopernika tez sie smiali(hehe)Mam wszystkie plyty REGGAETON odkad uslyszalem GASOLINE po raz pierwszy znam tekst na pamiec i zaczalem sie uczyc hiszpanskiego.Mozna pomyslec ze jestem swirem ale ja sie poprostu tym interesuje-jest to moje hobby!!A za to tlumaczenie CHCE ZA>>>>>>>E PODZIEKOWAC!!wszystkich podzielajacych moje zdanie prosze o kontakt-[gg] DZIEKI!!
Tak sie sklada,ze niedawno bylam w Hiszpanii i rowniez zaintrygowala mnie ta piosenka. I jak przetłumaczyl mi pewnien Hiszpan to gasolina w dosl. znaczeniu to paliwo, a konkternie w tej piosence alkohol. Chodzi o dziewczynę, ktora lubi sie zabawic i pic alkohol.
Masz racje!
Gasolina tu to wlasnie alkohol.
;-)

Pzdr.
P.S. Kurcze...0:1 Hiszpania...przegrywa..................................................
espana-tunisia=3:0 :)))))
...eeee...
3:1 !!!
Ale tez doskonale!!!
;-)
super tekst... Ona lubi sperme, daj mi więcej spermy... no git...
ta tanczylas dla niego?? a skad jestes i jak sie tam znalazlas??urzekla mnie twoja historia-odpowiedz mi mailem jak [email]
ha ha ha

Powiem wam Panie tak ze wasi chłopacy to są słabymi Hiszpanami albo nawet ich nie macie tylko tak piszecie ale to nie moja sprawa

GASOLINA to ani bzykanie ani dziewczyny które lubią seks i samochody

takie dziewczyny to jest ninfómana

a gasolina to jest benzyna kupcie sobie słownik lub wejdzcie na traductora macie nawet link http://translate.gooninfómana gle.com/#

nie wiem kto wam takich głupot na opowiadał a tłumaczenie nie ma sensu

Pozdrawiam :D

a no Ba i Pozdrowienia dla Mojej ANitki z Hiszpanii Kocham Cie:*:*:*
Poprawka Dla mojej Anitki odemnie z Hiszpanii :D

Kocham Cię kociaku:*:*:*:*:*
jeje

tylko ty na ZAWSZE:)
Todo el texto tiene un mensaje erótico en el cual hace referencia a las chicas ( gatas) como se mueven de una manera muy sensual y erotica al compas del reggeaton , casi cayendo en un estados de extasis . En la pista los que mejores se mueven son ellos(creo que se refiere a los latinos que tienen la sangre caliente y lo dan todo en la pista hasta convertir el baile en una cosa erótica). Ella lo provoca con sus movimientos frenęticos, pero el le da duro
. Súbele el mambo....(significa que a medida que la musica se va poniendo mas excitante los bailadores tambien). Y tods los fines de semanas es lo mismo por que a ella lo que le gusta es que le den duro y la gasolina tambien(el sexo).

Entiendes todo ahora o hay que traducirlo al polaco?

Recuerda que los hispanos parlantes y en espcial los latino utilizamos el significado de las palabras con un doble sentido.

Saludos
alba
Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna