anglistyka z hispanistyką na WSJO

Temat przeniesiony do archwium.
jestem zainteresowana studiowaniem anglistyki z hispanistyka na WSJO w poznaniu i szukam kogoś, kto mógłby się wypowiedzieć na temat tego kierunku! czy ktoś z Was to własnie studiuje??? jesli tak, prosze, napiszcie czy warto, jak jest i czy rzeczywiscie (tak słyszałam ogólnie o wsjo) wykładowcy i prowadzący zajęcia robią problemy pod koniec studiów, tzn na III roku...?!?!
będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje!! pozdrawiam forumowiczów
oooo to jest cos takiego? :P
sorry, nie skończyłam i mi się wysłało.....więc co tam trzeba zdawać????? musi być hiszpański rozszerzony????
Cos Ty, do prywatnej szkoly watpie ze sa az takie wymagania, jesli sie nie myle to trzeba napisac jakikolwiek jezyk na minimum 30% z czesci podstawowej, a z resztą wszystko jest na stronie wsjo. A watkow o tej szkole jest od groma na www.ang.pl !!
Ale świetnie że chcesz tam iść ja też chcę może będziemy razem w grupie ja jeszcze hiszpańskiego nie umiem tzn same podstawy jak narazie ale też chcę iść na folologię angielską z hiszpanistyką na WSJO w Poznaniu pozdrawiam pappa
cześć ja to studiuję teraz na 2 roku ale w szczecinie.wstępny masz tylko z anglika bo cały pierwszy rok to intensywny kurs hiszpana.kucia jest sporo.a o żadnych problemach nie słyszałam.atmosfera raczej pozytywna.
Temat przeniesiony do archwium.