2 zdanka !!

Temat przeniesiony do archwium.
Poznałąm Hiszpanów mówiących dzieki Bogu troche i po angielsku- chciałam powiedziec mimo wszystko coś madrego po hiszpańsku bo bardzo im zalezało zebym to cwiczyła. Dlatego nastepnym razem chciałam ich troche zaskoczyc i powiedziec,ze bardzo chciałabym porozmawiac z nimi po hiszpańsku,ale ten jezyk nie jest jeszcze dla mnie tak swobodny jak angielski,ale obiecuje,ze pocwicze i moze z dnia na dzien pójdzie coraz lepiej. Jeden z nich nie mówi po angielsku wcale,wiec chciałam mu chociaz powiedziec,ze przepraszam,ze nie moge z nim tak porozmawiac jak z jego kolega,ale jezyk nie zawsze mi na to pozwala,ale postaram sie:) ... I takie bajery. To nie musi byc dosłownie,ale chocia zzeby zachowac sens... Z GÓRY DZIEKI !! :))
Querría hablar espańol con vosotros, pero por desgracia no puedo. Es que mi espańol ya no es tan bueno como mi inglés y cuando lo hablo no puedo comunicar precisamente todo lo que quiero. Pero puedo aseguraros que voy a trabajar muy muy intensivamente para aprender el idioma. Espero que en algunas semanas/meses comunicar en espańol no sea ningún problema para mi. !Ojalá!
:)
Errata: Es que mi espańol TODAVíA no es tan bueno como mi inglés...
Czy to zdanie tez jest?: "Przepraszam,ze nie moge z Tobą tak porozmawiac jak z jego kolega,ale jezyk nie zawsze mi na to pozwala,ale postaram sie:)" ?
Ehhh... przecież mówiłaś, że nie musi być dokładnie...

> "Przepraszam,ze nie moge z Tobą tak porozmawiac jak z jego kolega,ale jezyk nie zawsze mi na to pozwala,ale postaram sie:)" ?

Perdon que no puedo charlar contigo tanto como con tu ("jak z twoim" czy "jak z jego? - odpowiednio: tu-su) amigo pero mi conocimiento del idioma no me lo permite, sin embargo voy a tratar de hacerlo.
>Perdon que no puedo charlar contigo tanto como con tu ("jak z twoim"
>czy "jak z jego? - odpowiednio: tu-su) amigo pero mi conocimiento del
>idioma no SIEMPRE me lo permite, sin embargo voy a tratar de hacerlo.
niaq,
jak bys nie poprawiła, to byłóby śmiesznie:) wieeeesz co...popsułaś chłopakom zabawe:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa