to wazne....

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze was o przetłumaczenie takiego mniej wiecej tekstu i napisanie jego wymowy: Nienawidze Cie...niszczysz swoja własna rodzine...Nie chce takiego ojca...kiedys myslałam ze jestes inny ale poprostu byłam zbyt młoda zeby rozumiec to co robisz...przyjdzie dzien kiedy nie pozwole Ci dalej niszczyc MOJEJ (bo juz nie bede Twoja corka) rodziny...zostaniesz sam...zobaczysz nadejdzie taki dzien....zastanowisz sie nad soba...tylko oby nie bylo za pozno!
napiszcie mi jak najszybciej czy bedziecie w stanie mi to przetłumaczyc.....to naprawde wazne;(
Przetlumaczylem, widze ,ze wazne. A moglabys napisac cos wiecej, dlaczego to napisalas.

Te odio, estás rompiendo mi familia. No necesito a un padre como tú. Antes pensaba que eras diferente pero era demasiado joven para entender lo que hacías...llegará un día en el que no te dejaré seguir rompiendo MI (ya no seré tu hija) familia... te quedarás solo, ya verás que llegará tal día...entonces pensarás en lo que eres....¡Ojalá no sea demasiado tarde...!
powiedz co wiecej chcesz wiedziec to jesli bede mogla to napisze....
bylabym jeszcze wdzieczna gdybys mi napisal jak to sie wymawia....
napiszesz??:(
Te odio, estas rompiendo mi familia. No nesesito a un padre komo tu. Antes pensaba ke eras diferente pero era demasiado howen para entender lo ke asijas... jegara un dija en el ke no te dehare segir rompiendo MI (źia no sere tu icha) familia... te kedaras solo, źia beras ke jegara tal dija...entonces pensaras en lo ke eres... Ohala no sea demasiado tarde...!
Temat przeniesiony do archwium.