obiecałam....

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc moja kolezanka zna sie z pewnym hiszpanem i poprosiła mnie o tłumaczenie....pomozecie mi?? (ja sie ucze tylko w domu sama tego slicznego jezyka)
"Witaj ukochany"
Bardzo prosze abys mnie zrozumiał, jesli zależy Ci na naszej znajomosci to mozemy smsowac w Twoim języku (w jezyku hiszpańskim) bo mam koleżanka, ktora mi tłumaczy.....pozdrawiam i całuje...ja pracuje w Polsce w zakładzie stolarskim, do Hiszpanii przyjadę jak Huan wysle mi papiery.

Kocham Cie całym sercem...Katarzyna

P.S- podaj mi swoj adres to bedziemy pisać listy

(z gory dziekuje....chce jej poprostu pomuc w tej znajomosci i zalezy mi na tym zeby to sie rozwinelo)
prosze pomozcie.....chce im pomóc....
aha i sorks za bledy, ale pisalam szybko bo zalezy mi na czasie...
"Hola mi amor"

Te pido mucho que me entiendas, si te importa nuestra amistad podemos escribis smses en espanol, porque tengo amiga que me ayudará traducir los..... Saludos i besos... yo trabajo en Polonia en una carpintería, a Espana vendré cuando Juan me enviará papeles.

Te quiero todo mi corazón, Katarzyna

P.S Dame Tu dirección asi podremos escribir cartas.
oj wiiiieeelkie dzieki i buziaki...mam jeszcze taki romans...moglabys mi pomoc w niektorych tekstach?? bo bardzo mi na tym zalezy....jesli mozesz to podaj mi swoj meil i napisz wymowe tego tekstu w razie gdyby do niego zadzwonila:)
[email] :) pomogę
jeszcze raz dziekuje..postaram siejakos odwdzieczyc...moglabym jeszcze prosic o wymowe w.w tekstu??
"Ola miamor"

Te pido mucio ke me entiendas, si te importa nuestra amistad podemos eskribir esemeses en espańol, porke tengo amiga ke me ajudara tradusir los.... Saludos i besos... jo trabaho en polonia en una karpinteria, a Espańa wendre kuando Huan me enwiara papeles.

Te kiero todo mi korason, Katarzyna

P.S Dame Tu direksion asi podremos eskribir kartas.
Temat przeniesiony do archwium.