życzenia swiąteczne...

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc....znalazł by sie ktos kto przetłumaczyłby mi życzenia na jezyk hiszpański? Mniej wiecej cos takiego:
Moc gorących zyczen z okazji swiat Bozego Narodzenia, duzo zdrowia, sukcesow w pracy oraz spełnienia marzeń dla cudownego przyjaciela i jego rodziny z głębi serca życzy zawsze pamiętająca.....

I jeszcze takie:
Moc gorących zyczen z okazji swiat Bozego Narodzenia dla szefa i jego rodziny, duzo zdrowia, szczescia i błogosławienstwa Bozego zyczy pracownica .....
pomoze mi ktos?? to bardzo wazne dla mnie....
nikt mi nie pomoze??:(
da rade ktos to przetlumaczyc??
A moze byc cos takiego: Te deseo unas fiestas navideńas muy felices, muchos exitos, y que el Ańo Nuevo haga que se cumplan todos tus sueńos Muchos bezos y abrazos por milagroso amigo con su familia . Saludas cordiales
Tłumaczenie Zycze ci szczesliwych świąt B.N., duzo sukcesów i żeby w nadchodzacym roku spełniły sie twoje wszystkie zyczenie. Ucałowania i usciski dla przyjaciela z jego rodzina . Pozdrowienia gorące ....
moze byc jak najbardziej dziekuje:) a te drugie?? jak napisac te drugie zyczenia? tzn tam powinno byc wszystkiego najlepszego dla szefa itd....
Me desea Felices Nawidades Prospero Ańo Nuevo LLeno de Paz i Felicidad por mis jefe con su familia
Empleado....
Dosłownie Wesołych Świąt i szczescia w nowym roku dla szefa z jego rodziną zyczy pracownica
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Sólo en español

»

Pomoc językowa