kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa
sambi
28 gru 2005
Witam!
Czy wiecie z jkich komunikatoró inet. korzystaja w Hiszpańi lub Columbi?
(komunikator taki jak nasz gg- opróćz Skypa:))
Czekam na opdowiedzi! -pozdrawiam
Windows Messenger
http://www.microsoft.com/windows/messenger/pl/
asiulek;)
28 gru 2005
no..wszyscy tam maja msn.jak wejdziesz na chat hiszpanski jakis to pierwsze pytanie "tienes msn?" :)
Bocconcino
28 gru 2005
calkowicie sie z wami zgadzam
Bocconcino
28 gru 2005
tego msn messenger mozna tez sciagnac ze strony www.hotmail.com. swoja droga to naprawde super komunikator
Valeri
28 gru 2005
no a może ktoś wie jaki jest drugi po msn komunikator z którego korzystają hiszpanie? jestem zainteresowana rozmową z hiszpanem płci męskiej.... ;) a z msn mam problemy :/
Bocconcino
28 gru 2005
jakiego typu masz problemy?
Valeri
28 gru 2005
Coś tam z kreatorem, jakiś passport.... :/
ja tam sie nie orientuję jeżeli chodzi o komputery.......
"nie można się połączyć z serwerem,internetem lub usługa web zwróciła nieprawidłową stronę kreatora" :(
Bocconcino
28 gru 2005
a probowalas sciagnac ten program za pomoca www.hotmail.com??
Valeri
28 gru 2005
ale czy to jest konieczne jak juz mialam na początku instalacji windows xp zainstalowane msn??? :]
Bocconcino
28 gru 2005
jestes pewna, a nie mylisz go z net meeting
Bocconcino
28 gru 2005
no w sumie moze i masz racje, ale to stara wersja!!!!
culo
28 gru 2005
niee, net meetinga chyba w xp nie ma:P jest msn, ale wersja dosc stara:] dobrze ci radze, sciagnij.
Valeri
28 gru 2005
a może.................... :D myślalam ze mam msn bo byla taka sama ikonka.......... qrde głupia jestem :P
ok zaraz wlaze na strone hotmail
dzieki :)
xp ma zainstalowanego windows messengera, msn messenger jest dużo lepszy chociaż to prawie to samo.
Jak chcesz uzywac msn messenger to stwórz sobie konto na hotmailu albo msn, albo z jakimkolwiek innym kontem załóż sobie passport. Możesz się zarejestrowac ze strony www.passport.net która otworzy ci się po polsku.
kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa