komunikatory

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Czy wiecie z jkich komunikatoró inet. korzystaja w Hiszpańi lub Columbi?
(komunikator taki jak nasz gg- opróćz Skypa:))
Czekam na opdowiedzi! -pozdrawiam
Windows Messenger
http://www.microsoft.com/windows/messenger/pl/
no..wszyscy tam maja msn.jak wejdziesz na chat hiszpanski jakis to pierwsze pytanie "tienes msn?" :)
calkowicie sie z wami zgadzam
tego msn messenger mozna tez sciagnac ze strony www.hotmail.com. swoja droga to naprawde super komunikator
no a może ktoś wie jaki jest drugi po msn komunikator z którego korzystają hiszpanie? jestem zainteresowana rozmową z hiszpanem płci męskiej.... ;) a z msn mam problemy :/
jakiego typu masz problemy?
Coś tam z kreatorem, jakiś passport.... :/
ja tam sie nie orientuję jeżeli chodzi o komputery.......
"nie można się połączyć z serwerem,internetem lub usługa web zwróciła nieprawidłową stronę kreatora" :(
a probowalas sciagnac ten program za pomoca www.hotmail.com??
ale czy to jest konieczne jak juz mialam na początku instalacji windows xp zainstalowane msn??? :]
jestes pewna, a nie mylisz go z net meeting
no w sumie moze i masz racje, ale to stara wersja!!!!
niee, net meetinga chyba w xp nie ma:P jest msn, ale wersja dosc stara:] dobrze ci radze, sciagnij.
a może.................... :D myślalam ze mam msn bo byla taka sama ikonka.......... qrde głupia jestem :P
ok zaraz wlaze na strone hotmail
dzieki :)
ok dzieki za dobre rady :)
niektorzy uzywaja tez komunikatora yahoo
lub icq, ale nie tak czesto..
yahoo messenger www.yahoo.es
xp ma zainstalowanego windows messengera, msn messenger jest dużo lepszy chociaż to prawie to samo.
Jak chcesz uzywac msn messenger to stwórz sobie konto na hotmailu albo msn, albo z jakimkolwiek innym kontem załóż sobie passport. Możesz się zarejestrowac ze strony www.passport.net która otworzy ci się po polsku.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa