pomóżcie proszę- chcę zrobić niespodziankę :)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich!! Bardzo proszę o pomoc w przetłumaczeniu kilku zdań na hiszpański. Nie znam tego języka, dopiero zacznę się uczyć. Pisałam do pewnego sklepu w Sevilli po angielsku, ale mi nie odpisują. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Oto tekst:
Piszę do Państwa z Polski w sprawie zakupu bluzek. Pisałam 2 miesiące temu w języku angielskim, ale nie otrzymałam od Państwa odpowiedzi.
Proszę o informację, czy sprzedajecie bluzki z długim rękawem. Chciałabym kupić 2 szt. Mogę wpłacić pieniądze na Państwa konto a potem firma transportowa przyjechałaby po odbiór bluzek. Transport będzie na mój koszt.
Proszę o odpowiedź, bo bardzo zależy mi na zakupie.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Z góry dziękuję temu dobremu człowiekowi, kóry zechce mi to przetłumaczyć.
Pozdrawiam
moze tak:

Estimados señores,
estoy interesada en la oferta de vuestra tienda. Hace un mes les escribí en ingles, pero no recibí ninguna respuesta. Quiero comprar 2 blusas. Quisiera saber si venden blusas de manga larga. Podría ingresar dinero en su cuenta y después una empresa de transporte las recogería. Yo me encargaría de pagar por el transporte.
Esperando vuestra respuesta os deseo Próspero Año Nuevo.
Atentamente,
…………….
Z całego serca dziękuję:) Naprawdę ta strona skupia świetnych ludzi! Byłam w Sevilli z mężem w podróży poślubnej w sierpniu 2005 i byliśmy w sklepie, do którego będę pisała. Chcę mu zrobić niespodziankę na urodziny i zdobyć dwie rzeczy prosto z tego sklepu. Podobają mu się i na pewno będzie zaskoczony. I o to chodzi :)
Pozdrawiam serdecznie osobę, która przetłumaczyła mi tekst. W razie potrzeby służę pomocą w tekstach niemieckich.
Pozdrowionka dla wszystkich [email]
tylko czy oni beda wiedzieli o jakies bluzy chodzi? np. ze czerwone z bykiem, czy zielone ze smokiem :) i w jakim rozmiarze?
moze by to trzeba bylo dodac w mailu... moze napisz jeszcze o co Ci dokladnie chodzi, a ja to "dotlumacze" :)
aha... i jak te bluzy to maja byc podkoszulki to wtedy to beda camisetas :)
Witaj Dobry Człowieku! Na swojej stronie www.matador-sevilla.com mają same T-shirty dlatego pytałam ich o bluzki z długim rękawem :) bo u nas w Polsce zimno:) Jeśli nie będą mieli z dugim to kupię dla męża z krótkim:)
Jak tylko mi odpowiedzą to będę wiedziała co zamówić i pewnie znowu poproszę o pomoc... :) Dziękuję jeszcze raz za życzliwość i serdecznie pozdrawiam.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa