tłumaczenie listu bede wdzieczna do konca zycia!!

Temat przeniesiony do archwium.
Ksiązka ta bedzie miała opisywac jego zycie poczawszy od jego dziecinsta do konca tego sezonu.Jego wzloty, upadki,wspomnienia jego rodzicó, przyjació jak i siostry (jego I świeta, najlepsze wspomnienia, moarzenia itd).CZego (tu imie) oczekiwał od innym, od samego siebie,czego sie bał,m na co liczły. Co i kto tak naprawde popchnał go do kariery tenisisty. Co mógłby poradzic innym; jak i innego tego typu pytanie, wpsomnienia, od maleńkosci, (jakie rodzice maja z nim wspomnienia.Ewentualne pytania prosilibyśmy kierowac pytania pod adres:.......pragnełambym,dzowiedziec sie czy mozliwe jest spotkanie, gdzie i kiedy.
p.s. niestety, pragnę wwspomniec o tzw. sponsorachg niestety chęci-bardzo wielkie jak i zapał nie pozwoliłby na ewentualny wyjazd do Hisazpani lecz jestem nie mal pewna ze ta ksiazka pozwoliłaby oddac koszty jak i jeszcze odniesc zyski.

BARDZO DZIEKUJE TEMU KTO SIE TEGO PODEJMNIE!!!
TEKST POPRAWIONY/SORY ZA BŁEDY/

Książka ta będzie miała opisywać jego życie począwszy od jego dziecin sta do końca tego sezonu. jego wzloty, upadki wspomnienia jego rodziców, przyjaciół jak i siostry (jego I święta, najlepsze wspomnienia, marzenia itd).Czego (tu imię) oczekiwał od innym, od samego siebie czego się bał, na co liczył. Co i kto tak naprawdę popchnął go do kariery tenisisty. Co mógłby poradzić innym; jak i innego tego typu pytanie, wspomnienia, od maleńkości, (jakie rodzice maja z nim wspomnienia. Ewentualne pytania prosilibyśmy kierować pytania pod adres:.......pragnęłam bym, dowiedzieć
się czy możliwe jest spotkanie, gdzie i kiedy.
p.s. niestety, pragnę wspomnieć o tzw. sponsorach niestety chęci-bardzo wielkie jak i zapał nie pozwoliłby na ewentualny wyjazd do Hiszpanii lecz jestem niemal pewna ze ta książka pozwoliłaby oddać koszty jak i jeszcze odnieść zyski.

BARDZO DZIEKUJE TEMU, KTO SIE TEGO PODEJMNIE!!!
bardzo was prosze...!!to bardzo wazne!!
prosze....pomozcie mi!!!...
Si criticas así a las muchachas que ellos son estúpidos que ellos buscan las aventuras con los hombres adultos, POR QUÉ entonces estos hombres adultos, no sienten la responsabilidad por las acciones, si ellos tales adulto e inteligente?De hecho los hombres saben que los amenaza la cárcel por la seducción de las muchachas menores de edad estúpidas! Por qué ellos culpan solamente a las muchachas? Las muchachas no buscan las aventuras en la cama!! Ellos se enamoran simplemente, quieren solamente comunicarse, y los hombres adultos por su debilidad los tiráis en la cama! Y podríais os comportar razonablemente, pero usáis a las muchachas, y de hecho usted tiene unas mujeres y los niños!!!!!y decís que los hombres las santas que malo no han hecho?

Mejor ser estos hombres adultos, no dormirían con las muchachas, y serían fiel a las mujeres!!!! Y son mejores ser ellos no juraban en las rodillas el amor a las muchachas "estúpidas" lituanas!!!
prosze mozecie mi to przetlumaczyc na polski
bardzo ,bardzo prosze
bardzo prosze.przypominam sie
LOL ale niech Ci będzie ^_'

Skoro tak krytykujesz dziewczyny, że są głupie szukając przygód z dorosłymi mężczyznami, dlaczego więc ci mężczyźni nie czują się odpowiedzialni za to co robią, skoro są tak dorośli i inteligentni.Istotnie mężczyźni zwiedzą, że grozi im więzienie za uwodzenie głupich, nieletnich dziewczyn! Dlaczego winią jedynie dziewczyny? Dziewczyny nie szukają przygód w łóżku. Jedynie się zakochują, chcą tylko rozmawiać, a wy dorośli mężczyźni, przez ich słabość zaciągacie je do łóżka! I moglibyście zachowywać się rozsądnie, tylko wykorzystujecie dziewczyny i faktycznie pan posiada kilka kobiet i dzieci. I mówicie że mężczyźni są święci i nic złego nie zrobili?

Lepiej żeby ci dorośli faceci nie sypiali z dzieczynami i byli wierni swym żonom. I nie przysięgali na kolanach miłości "głupim" Litwinkom.

:)
ej no ale wy MI przetłumaczyc...!!PROSZE BARDZO!!!!!!
bardzo wielkie dzieki
mas jakis messenger?
prosze prosze prosze prosze!!!pomozcie mi..!!!jak cos-mój majl [email] PLISKA!!!
To będzie mniej wiecej tak, miałam to już dwa dni temu ale mi urwało internet :(

Este libro va a describir su vida, empezando por su infancia hasta final de esta temporada.Sus altibajos, recuerdos de sus padres, amigos y también de su hermana( su primera Navidad, mejores recuerdos, ilusiones etc.).Qué.... esparaba de los otros, de sí mísmo, de que tenía miedo.Qué y quién le empujó hacía la carrera de tenista.Qué puede aconsejar a otra gente: así serían las preguntas , de este tipo( si alguien quiere preguntar algo, que nos escriba a esta dirección…….).Quisiera saber si hay posibilidad de encontrarnos .
dziękuje bardzo..!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa