na walentynki

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moglby mi przetlumaczyc ten tekst? wiem wiem. macie juz dosc czytania takich bzdetow, ale po walentynkach bedzie spokoj:) moj chlopak uczy sie hiszpanskiego, chce mu zrobic przyjemnosc i napisac cos w;asnie w tym jezyku. pomyslcie ze robicie to w slusznej sprawie, dla zakochanych:) pomozecie?
Pamiętam ten dzień jakby to bylo wczoraj
przyszedles spozniony... zdjales kurtke i pobiegles do sali...
rzuciles tylko jedno male przelotne spojrzenie. male a jednak wystraczylo bys zapadl mi w pamiec, bym co noc zasypiala z Twoim obrazem przed oczami. kto by pomyslal, ze amor wpadnie na konferecje koni by wystrzelic ze swojego milosnego luku i upolowac moje serce. ta jego niewinna zabawa sprawila ze przez miesiace nie marzyłam o niczym innym jak tylko o chwili kiedy Cie znowu zobacze, kiedy ujrze Twoj usmiech, kiedy uslysze choc jedno slowo. od tamtej chwili amor urzadzal nam walentynki kazdego dnia. dzis chce Ci podziekowac za to, ze przyprowadziles ze soba slonce.
jakie to sliczne...jakbym umiala doskonales hiszp. to napewno bym ci to przetlumaczyla, narazie jestem poczatkujaca...eh tez chce takie dostac;(
he he:) eee tam... :)
szkoda, że nikt mi jak dotąd nie przetlumaczyl, bo zostalo niewiele czasu:(
ktos pomoze?
Recuerdo este día como si fuera ayer. LLegaste tarde...quitaste la cazadora y corriste hacia la sala...echaste sólo una pequeña y pasajera mirada, pequeña, pero con ella me bastó para que cayeras en mi memoria, para que me durmiera cada noche con tu imagen. Quién habríá pensado que el amor caería en una conferencia sobre caballos para tirar de su arco de amor y cazar a mi corazón. Este juego inocente hizo que durante meses no soñaba con otra cosa que no fuera el momento que te viera de nuevo, a tu sonrisa, escuchara alguna palabra tuya. A partir de aquel momento, el amor nos hacía el San Valentin cada día.
Hoy quiero darte las gracias por haber traido el sol contigo.
no nie wierze!!! dziekiiiiiiiiiiiii!!!!!! ale szybko działacie!!!! duzo milosci czulosci i iszczescia na walentynki!!!
heheheh, kwestia szczescia, feliz San Valentin :)
hej baeI a " duzo milosci czulosci i szczescia z okazji sw.walentego Twoj aniolek" ? ostatnie zdanie do przetlumaczenia:) ps. jestes z Wawy?
En día de San Valentín te deseo mucho amor y mucha ternura y suerte, tu Angelito

nie, nie jestem z wawy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka