bardzo prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo prosze o przetłumaczenie:
*Pomyślałam że tak będzie prościej niż żebyśmy dalej sie męczyli (zwłaszcza przy tak ważnym temacie jak ostatnio) po angielsku... więc jeśli jeszcze coś leży Ci na serduszku, coś chciałbyś mi jeszcze powiedzieć to proszę... teraz jestem w pracy więc dużo nie napiszę ale mam nadzieję że u Ciebie wszystko wporządku... tęsknie za Tobą!!! Pozdrów wszystkich!!! Całuję, Twoje Szczęście"

Z góry dziękuję:D

zaznaczam że to nie jest list do mojego faceta tylko do bardzo bliskiego przyjaciela... to po pierwsze... a po drugie, z racji że jestem tu pierwszy raz mam pytanie - czy hiszpański w Hiszpanii różni się bardzo (poza brzmieniem - bo to zdąrzyłam usłyszeć) od hiszpańskiego w Urugwaju? Bo nie wiem do końca czy jest sens... czy wszystko będzie dla niego (i ewentualnie w przyszłości dla mnie) zrozumiałe...
pozdrawiam gorąco!!!
proszę...........
raz jeszcze proszę...to naprawdę dla mnie bardzo ważne:)
może jednak ktoś pomoże??
Había pensado que así sería más fácil que cansarnos(además en un tema tan importante como ese de los últimos días) en inglés...así que si te pasa algo en tu corazoncito, hay algo que quisieras decirme, pues hazlo, por favor...ahora estoy trabajando así que no puedo escribir mucho pero espero que todo esté bien en tu vida....te echo de menos!!!
Saluda a todos de mi parte. Besitos, tu felicidad´

Kazdy kraj ma swoje nalecialosci jezykowe, ale reguly gramatyczne i podstawowe slownictwo obowiazuje w kazdym kraju de habla hispana :)
Bardzo dziękuję za pomoc i mam nadzieję że mogę liczyć na więcej!!!
Pozdrawiam,
ness
no, to fajnie, szykuje nam sie nowy romansik na forum :)
hehe romansik nie:p po prostu kolega ma spory problem z angielskim i myślę że obojgu nam będzie choć trochę łatwiej... ja też mam czasem problemy z tym co on mi napisze po angielsku. Nie sądze żeby romans z kimś kto mieszka w Urugwaju był dobrym pomysłem... to po prostu cudny przyjaciel i tyle:D ale pomoc i tak sie przyda!!!
Pozdrawiam,
ness
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa