sprawdzi ktos ? porfa.....:)

Temat przeniesiony do archwium.
Te estaba preguntado si hablas español, porque a veces para mi es mas fácil escribir en español que en ingles. Pero español no es mi lengua nativa, por eso perdona por todas las incorrecciones.

Me encanta tu gallería! Es maravillosa. Me encanta también tu estilo.
Por eso quiero pedirte un favor. Si no te ocupara demasiado tiempo y sin o es algún problema,
podrías dibujar para mi un ratón abrazando una arana?
Es muy importante para mi, porque mi mejor amiga cumple los 18 anos y quería hacerle un camiseta con ese dibujo.
Y tiene que ser un dibujo de un ratón abrazando una arana, porque nosotras nos a veces llamamos “arana” y ”ratón” y como somos las mejores amigas, quería que ellos se abracaran.

Intentaba dibujarlo sola, pero mis dibujos no se parecen a nada, por eso buscaba alguien quien podría ayudarme.

Espero que puedas encontrar un pocito de tiempo para mi.

Gracias por tu
Nikt mi nie pomoze?:(
Pytałam sie czy mówisz po hiszpańsku bo dla mnie czasami jest łatwiej pisać po hiszpańsku niż po angielsku.Ale hiszpański nie jest moim językiem ojczystym, dlatego wybacz mi wszystkie moje błędy.
Bardzo mi się podoba twoja galeria. Jest wspaniała.Podoba mi sie także twój styl.Dlatego chciałabym cię o coś prosić. Jeśli to nie zajęłoby ci duzo czasu i nie byłoby problemem, mógłbys narysować mi szczura obejmującego pająka. To dla mnie ważne, bo moja najlepsza przyjaciółka kończy 18 lat i chciałabym dla niej zrobić taką koszulke z nadrukiem.
I musi to byc rysunek szczura obejmujacego pająka bo my tak się czasami nazywamy i jako, że jestesmy najlepszymi przyjaciółkami, chciałabym aby były w objęciach.
Próbowałam to narysować sama, ale moje rysunki nie są do niczego podobne, dlatego szukałam kogos, kto mógłby mi w tym pomóc.
Mam nadzieję, że będziesz mógł znaleźć trochę czasu dla mnie.
Dzieki za ...
no taaa, a ja z przyzwyczajenia machnęłam tłumaczonko heheheheh

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka