to zes sie rozpisal/a..ale w kazdym razie dzieki....jak wymyslisz cos wiecej to daj cynk:P
[konto usunięte]
10 kwi 2006
de nada... Hiszpanie nie rozpisuja sie tak jak my... zdrowych, wesolych... smacznego jajka, bogatego zajaca, mokrego dyngusa... etc.
moze ktos inny ci pomoze, skoro to nie jest dla ciebie satysfakcjonujace, pozdrawiam
[konto usunięte]
11 kwi 2006
Ja to Was nie rozumiem, post tego rodzaju już był i nikt nie przyjmuje do wiadomości, że w Hiszpanii może być inaczej i że felices pascuas lub feliz semana santa to jedyne co się mówi lub pisze na Wielkanoc, TAM ŚWIĘTA WYGLĄDAJĄ INACZEJ!!!!!!!!!Nie ma święconki i śniadania wielkanocnego i lanego poniedziałku, dociera?????
[konto usunięte]
11 kwi 2006
skoro jestes tak obeznana w tych sprawach to fajnie jakbys sie podzielila swa niezwykla wiedza z innymi a nie zostawiala wzsystko dla siebie...i wiedz ze na swiecei nie sa tylko tak oswieceni ludzie jak Ty i moga cxzegos nie wiedziec lub o cos prosic
a wiesz moze jak wygladaja swieta na ksiezycu??
[konto usunięte]
11 kwi 2006
zostaw w spokoju BeaI macarone ona jest jedną z osób która najwięcej się tu udziela(jeżeli nie najwięcej)
:)
dzięki ci za wszystko BeaI
culo
11 kwi 2006
> (...) to fajnie jakbys sie podzielila swa niezwykla wiedza z innymi (...)
czy mi sie zdaje, czy BeaI to zrobila :]
[konto usunięte]
11 kwi 2006
drogi zakrenciku jak czegoś nie wiesz to wejdź na googla;p
aha ja też podejrzewam, że to wszystko to jedna wielka ściema BeaI sama wymyśla wszystkie niki, pytania i odpowiedzi wymyśliła też ciebie i mnie i oczywiście siebie;p
ja nie mowie, ze czegos nie wiem.. to byl cytat z makarona;p
[konto usunięte]
11 kwi 2006
nie wiem skad u was taka nerwowosc...od razu zrobilo sie halo,jakby nie wiadomo jak wazna sprawa zostala poruszona..l;udzie wyluzujcie!!!!!jak nie pomoze to zawsze mozna sobie tablete łyknąć;)
[konto usunięte]
11 kwi 2006
luzik makarone
z-o-s-i-a
11 kwi 2006
Myślę, że BeaI miała na myśli to, że ostatnio pojawia się tu ciągle taka sama prośba o życzenia wielkanocne. A zamiast zakładać nowy wątek, wystarczyło by użyć nieskomplikowanej wyszukiwarki i natrafiło by się na taki wątek, w którym wszystko zostało wyjaśnione: http://www.hiszpanski.ang.pl/krotkie_zyczenia_wielkanocne_po_hiszpansku_4711.html
Pozdrawiam!
[konto usunięte]
12 kwi 2006
Myślę, że dzielę się czym mogę a jeśli to się komuś wydaje za mało to już jego sprawa, nie pozjadałam wszystkich rozumów, ale wpienia mnie upieranie się kogoś przy czymś, co nie istnieje lub jest inne.
Dzięki za obronę:)
[konto usunięte]
12 kwi 2006
wiec wystarczy tylko 'wyjasnic komus cos,czego nie wie,lub jest dla niego niejasne...niepotrzebne w sumie to zamiesznanie,ale i bez tego byloby nudno:P
icaro
01 maj 2008
To nie nerwowosc,to niepewnosc jakie kroki ma podjac.
kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa