blizna po operacji

Temat przeniesiony do archwium.
Mam blizne na brzuchu (spora) i pewnie na plazy w Hiszpanii bedę czesto musiala odpowiadac na pytanie co to za blizna:Pwiec chcialam spytac jak jest
"Miałam operację na WGŁOBIENIE jelit" (albo jak nie wiecie to chociaz na jelita)
"blizna"
hehe:Pz gory gracias:*
Nie lepiej kupic stroj jednoczesciowy? :/
"porada" ma rację :D będzie łatwiej (nie chodzi tu o problem z dogadaniem się po hiszpańsku, po prostu szkoda czasami tłumaczyć i tłumaczyć...) a blizna to "cicatriz"
nie,zawsze chodze w bikini i nie przeszkadza mi to,zwłaszcza w Hiszpanii gdzie jest mega gorrraco nie bede chodzila w jednoczesciowym stroju,ta blizna nie jest az taka wielka,nie bojcie sie,ludzi nie strasze:]
To juz nie jest spora tylko niewielka? Zdecyduj sie. Poza tym wolalabym ubrac jednoczesciowy stroj niz znosic ciagle gapienie sie ludzi.
Nawet jesli nie straszysz, to i tak ludzka ciekawosc bierze gore ;)
no taka 3-4cm.Ja tam zawsze chodze w krótkich bluzkach ,zreszta moze wam sie to wydac dziwne,ale lubie tę bliznę,nie chce jej usuwac,chociaz moglabym.rnDzięki za odpowiedź:)
Ja tam nie mam zadnej blizny, wiec nie wiem czy mozna sie do nich przywiazac, czy nie. Ale ludzie i tak sie lubia gapic na wszystko co odbiega od "normy".
czesc Amelko, zainteresowałas mnie ta swoją blizną bo ja też mam taką i też miałam operację na jelita haha, widzę że poza hiszpańskim można znależć tu inne wspólne tematy, zostawiam moje [gg] - zapraszam na pogawędkę o naszych bliznach haha... i nie tylko... Pozdrawiam!!!
to niech sie gapia:Pja kompleksów nie mam:P
He sido operada por los problemas con los intestinos.To jest zdanie, ktore mozesz powiedziec komus , kto bedzie ciekawy pochodzenia twojej blizny, milych wakacji
Temat przeniesiony do archwium.