potrzebne na wczoraj!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo prosze mi pomoc jak powiedziec czy mozesz powtorzyc?? z gory wielkie gracias
Puedes repetir?
czy mogłby mi ktoś pomoc w przetłumaczeniu tego na hiszpanski:"myślę ze ostatnio jestes troszkę zapracowany,bo nic nie piszesz-nie zmuszam,ale miło jest wiedzieć co u ciebie słychac.ja odpoczywam,wakacje-ale jest tak zimno,ze chciałabym teraz być w Hiszpanii i wygrzewac sie na słońcu.miłego dnia"
czy mogłby mi ktoś pomoc w przetłumaczeniu tego na hiszpanski:"myślę ze ostatnio jestes troszkę zapracowany,bo nic nie piszesz-nie zmuszam,ale miło jest wiedzieć co u ciebie słychac.ja odpoczywam,wakacje-ale jest tak zimno,ze chciałabym teraz być w Hiszpanii i wygrzewac sie na słońcu.miłego dnia"
witam podam ci tlumaczonko ale zaznaczam ze moga byc bledy!chce tylko coi pomoc bo mysle ze czas cie nagli!
"pienso que ultimamente estas trabajando mucho porque no escribes nada.No quiero te obligar pero quieria saber como van cosa en tu vida.Yo estoy descansando, tengo vacaciones pero hace mucho frio y estoy deseando estar ahora en espana y tomar en sol!Buen dia!"
Pozdrawiam
dziekuje necia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe