Proszę o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałbym napisać list do FC Barcelony, klubu hiszpańskiego. Osoby na tym forum często mi pomagały, liczę i teraz na życzliwość. Wiem, że mój list może i nie jest krótki, ale serdecznie proszę o pomoc w przetłumaczeniu mi go. Byłbym na prawdę niezmiernie wdzięczny! :)

Drodzy przyjaciele,

Na wstępie chciałbym pozdrowić wszystkich piłkarzy i członków waszego klubu. Jako fan FC Barcelony liczę, że obecny sezon przyniesie wszystkim wiele powodów do radości i satysfakcji. Przepraszam również za wszystkie błędy językowe.

Kilka słów o mnie; Mam na imię Mateusz i mieszkam w Polsce. Piłka nożna jest moją pasją od dzieciństwa. Barcelona to klub, który lubię i podziwiam od lat. Moimi ulubionymi zawodnikami są: Ronaldinho, Deco, Etoo i Xavi.

Od pewnego czasu zbieram pamiątki klubowe, a w szczególności zdjęcia z autografami zawodników z moich ulubionych klubów. Byłbym bardzo wdzięczny, gdybym otrzymał kilka podpisanych zdjęć waszych piłkarzy. Wiem, że otrzymujecie wiele podobnych listów, jednak jako fan Barcelony liczę, że moja prośba nie zostanie odrzucona. Posiadanie pamiątek waszego zespołu byłoby dla mnie powodem do dumy i sporej satysfakcji.

Dziękuję z góry za zainteresowanie moją osobą. Kończąc, jeszcze raz wszystkich pozdrawiam. Życzę wielu sukcesów oraz mnóstwo wspaniałych, piłkarskich chwil.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia