Wymowa Słówek

Temat przeniesiony do archwium.
Hej:)

Z Hiszpańskim nie mam nic wspólnego. Chciałabym się go nauczyć-mam zakupionych już kilka książek, podręczników, ale co mi po tym gdy nie wiem jak się fonetycznie wymawia pewne wyrazy, litery i znaki. Moja prośba polega na pytaniu czy ktoś zna może jakąś ciekawą stronkę lub sam zna ten język i mógłby mi to w jakiś sposób napisać?? Chętnych proszę o kontakt :) najpierw na forum.

Pozdrawiam
miałam podobny problem,ale w zwykłym słowniku polsko-hiszpańskim masz omówione jak się wymawia każdą literke i wszystkie zasady i wyjątki są szczegółowo opisane :) ja sobie poradziłam z tym problemem sama :) przeczytac,przeczytam wszystko bezbłędnie a to ,że nie rozumiem to swoja droga :/

powodzenia
Dzięki za informację-najprostsze rozwiązania zazwyczaj nas mijają... :) po prostu nie pomyślałam o słowniku...:)

Dzięki i pozdrawiam :)
ja mam słownik hiszpańsko - polski i na odwrót - taki żółty ,autor Teresa Papis :) a jest jeszcze taki jeden fajny czerwono - żółty Mini Oxford to tam z kolei w nawiasie jest napisane jak każde słowo się czyta,więc też bardzo pomocny według mnie jest :)

powodzenia !!!