Prośba do beaI :)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |
Mam do Ciebie ogromną prośbę. Bardzo mi zależy. Czy mogłabys mi coś przetłumaczyć? :/

Pozdrawiam Edyta
No przecież zawsze tłumaczę, podaj to o co Ci chodzi,a jeśli to coś bardzo osobistego, to podaj maila i skontaktuję się z Tobą
Tak własnie to cos osobistego. Sczerze to wiesz, że nie znam hiszpańskiego i nie wiem co dokładnie tam jest napisane i ogólnie nie chce żeby ktoś czytał moje wiadoości. Więc jeżeli możesz to poproszę o pomoc. Mój adres e-mal : [email]

Z góry bardzo dziękuję
Edyta
slowo cos to algo
nie dziekuj,nie ma za co.
po co się wcinasz tam gdzie cię nie proszą?!
przepraszam,nie wcinam sie.osoba prosila o przetlumaczenie slowa cos ,wiec przetlumaczylem.o co ci chodzi??
............................................................
............................................................przepraszam, nie wcinam sie, osoba prosila o przetlumaczenie, wiec przetlumaczylem, a ze IQ mam na tym samym poziomie co kultura osobista i poczucie humoru, nie ma dla mnie wiekszego znaczenia, ze stoi jak wol napisane, ze prosba jest skierowana do Beal, wiec o co ci chodzi?
................................................................
.................................................................
uy... la nueva admiradora :)
praktykujesz psychologie na odleglosc? bo jakos nie przypominam sobie abym poddal sie jakims testom i akurat z toba.
que tengas un buen día

P.D.
IQ na tym samym poziomie co poczucie humor(??) mozesz podac mi jakies blizsze dane na temat badan i zwiazku IQ z poczuciem humoru??
dziekuje z gory.
.............................................
poddal testom akurat z toba? - no urocze...poddac sie testom z kims...doprawdy....
..................................
zwiazek IQ z poczuciem humoru??
no tu to porazka icaro totalna
poczucie humoru jest nierozerwalnie zwiazane z inteligencja, im wyzsze i mniej banalne to pierwsze tym lepiej swiadczy o tym drugim
az sie slabo robi, zeby takie banaly ci tlumaczyc, ale to prawie to samo, jak ci slowo "cieczka" tlumaczyli, zenada...:)
....................................
dane na temat badan czy na temat wynikow badan, gdybys byl tak uprzejmy, ale specjalnie sie nie wysilaj :D, bo, jesli zdolales zauwazyc, spelnianie twoich prosb jakos specjalnie nikogo tu nie interesuje :))
no coż, icaro, zazdrośc to brzydkie i niskie, niegodne człowieka inteligentnego uczucie,a może te posty czytasz po duuuuużym drinku i nie widzisz ani adresata ani zawartości?
wcinasz sie, wcinasz, tylko nie wiadomo po co, ale chyba rozumiem, jakoś ostatnio nikt się tu nie pluje na żaden temat i chcesz rozpocząć dyskusję, pomimo wszystko Wesołych Świąt, tu, w Polsce one dopiero się zaczynają :)
ciekawe czy jak na ulicy wołają hola guapa! to też się ogląda?..
Wesołych!!
droga gawianno,podaj prosze przyklady zwiazku humoru z IQ,bez uciekania sie w inne rejony.
podane slowo nie bylo mi znane,nie znam tak dobrze jezyka polskiego jak ty. :)

BeaI:jakie swieta? ja nie obchodze zadnych swiat.
besos
"la potencia intelectual de un hombre se mide por la dosis de humor que es capaz de utilizar.
Nietzsche"

z posta Icaro w temacie "co mam pomyslec" 5.03.2008, godz. 18:32

Mam nadzieję, gawianno, ze wybaczysz mi wtrącenie się, nie mogłam się powstrzymać:)
spoko Grazynko.... :)

........................................
.........................................

przyklady? icaro, czy zyczy pan sobie przyklady z mojego prywatnego zycia, kto, gdzie i kiedy co powiedzial i dlaczego na podstawie jego zartow wywnioskowalam, ze to inteligentna osoba? Jesli tak, tos sie nieco zagalopowal :)) Ale za to ty mozesz zrobic cos dla mnie...Odejdz, panie i nie zaslaniaj mi slonca... (Diogenes z Synopy do Aleksandra Wielkiego )
a madrej glowie dosc dwie slowie.........
:DDD
a gdziez to podziala sie wypowiedz icaro, gdzie dowiedzialysmy sie z grazynka czegos o sobie? wyparowala?
nie diw sie...drogi capullin Lukas kasuje moje wypowiedzi

Icaro no tiene inteligencia, ni sentido del humor. Es el bufon del foro, que busca la polemica para aparecer. Opiniones sin sentido, polemicas sin argumentos y intromisiones en conversaciones ajenas. Ese es Icaro. Un maleducado.

Niech pan idzie do domu, panie Icaro.
tak jak teraz...

http://tiny.cc/iHZqm
ser bufon es un arte,mi querido incompetente.

Pues quedate con tu arte en el circo. Esto es un foro, no el escenario de tus gilipolleces.

Para Icaro, claro.
lo de insulto te da mucho valor y aplauso barato,pero no es un argumento.yo jamas insulto.a nadie.

argumentos y intromisiones

+++++++++++
a ver si aprendemos.... :)

la letra "y" NO,es la "e".
demasiado difícil?? quizá los insultos los tienes bien memorizados pero la gramática no tanto.

besos

Yo uso el mismo vocabulario que he observado en tus intervenciones. La misma falta de respeto que acostumbras a tener hacia todos los participantes de este foro, es lo que te mereces. Revisa tus intervenciones y tu diccionario de espanol. Encontraras unos cuantos insultos, entre ellos alguno dirigido al mismo moderador. Y lo que me da valor, es precisamente el poco valor de tus palabras.

Manana seguimos, camisa azul.
Delante de "i" latina, la conjuncion se escribe "e". Gramatica clasica espanola. Muy bien. Eres un estudiante aplicado. Sigue asi y algun dia tendras ese acento de macarra barriobajero que tanto deseas.
Puedes revisar todos mis mensajes. Hay errores ortograficos y la acentuacion es nula. No te mereces mas. Si quieres leer buen espanol, no sera conmigo. No voy a hacerte de profesor.

Y no me beses, no soy gay. No todos tenemos instintos homosexuales como tu.
lo de capullin te refieres?? lo mas cariñoso...

comparara alguien con la rosa es un insulto??

++++++++++++
no eres el primero:
dame los ejemplos de mis supuestos insultos,por favor...

Rolnik ze swoją świeżo poślubioną małżonką, wracają z kościoła wozem ciągnionym przez kilka koni, kiedy najstarszy z koni się potknął, rolnik powiedział:
- Raz.
Kawałek dalej koń znów się potknął, rolnik powiedział:
- Dwa.
Po chwili koń potyka się po raz trzeci, tym razem rolnik nie mówi nic, sięga pod siedzenie i wyjmuje strzelbę i zabija konia.
Widząc to małżonka zaczęła wydzierać się na męża:
- To było okropne, jak mogłeś to zrobić!
Rolnik na to:
- Raz.
demasiado cruel :)
rolnik byl ateista?? bo jako katolik nie moglby tego zrobic. religia zabrania,choc ostatnio ponoc juz nie istnieje pieklo... kto klamie?? JPII czy B14
Raz.
:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia