Prośba do beaI :)

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
me vas a disparar??

:)
cos czuje, ze cie zastrzela icaro w koncu i po co ci to? :)
modl sie, zeby pieklo jednak bylo, bo to ponoc pestka w porownaniu z czysccem, czyli tulaczka po wieki, dobijasz sie to do tych drzwi, to do tamtych i zadnych otworzyc nie chca...i tak w nieskonczonosc, a ty przestac nie mozesz :)

Wesolych Swiat wszystkim !!!!!!!
forum czyśćcem? :)
ech, biedaczek po prostu kiełbaski białej dziś nie podjadł, jajeczkiem się nie podzielił, para eso hay que tener huevos, no?
nie wierze w czysciec,ani oczywiscie w pieklo,tak sobie mysle i zastanawiam sie kto ma racje JPII ktory twierdzi ze pieklo istnieje i ten drugi B14 ktory mowi ze nie istnieje.
niemniej dziekuje za troske.milo mi. :)
troska?papieże? co ma piernik do wiatraka? Jeśli już coś, to tylko moje chwilowe mam nadzieję chore uzależnienie od hiszpanski.ang.pl.
Swoją drogą, jak tak patrzę na pannę icarównę, to myślę że jeśli wszyscy leczyliby swoje frustracje i obsesje szalejąc na forach to może mniej byłoby krzywdy i świństw w realu :) .. hmm..nawet ciekawa teoria..
moze masz racje .... :)
mnie nie przyszloby do glowy podawac tak brutalnego dowcipu o zabojstwie.
widocznie w twoim wypadku to dziala.
ja tu nie widzę zabójstwa, tylko sarkazm ;) Mnie nie przyszłoby do głowy widzieć w takim kawale związki z religią..:DDD

Poza tym koń miał końcowe stadium raka
Nie zdążyłam zobaczyć tej wiadomości, a to szkoda... chętnie dowiedziałabym się czegoś o sobie...:/
no nie wierzę!!!!!!zakochana edytka poprosiła o kontakt, mail dawno doszedł, a tu takie dyskusje!!!bardzo chyba nudne te święta u Was...
cholerka, szkoda, icaro wydawał się inteligentniejszym facetem, ale niestety, sprowadza się powoli do poziomu inf., gada jakoś dużo i bez sensu...ach, te frustracje!, każdy jednak potrzebuje być wysłuchany...:)
święta nie święta, każda pora dobra do zabawy :)
Dobrze napisalas gawianna,tak trzymaj.
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia