aprende 1-4 gramatica y vocabulario

Temat przeniesiony do archwium.
Ciekawa jestem czy ktoś już korzystał z tych książek i mógłby mi poradzić czy warto z nich korzystać. Mój hiszpański jest średniozaawansowany, ale mam sporo problemów gramatycznych .... czy były by dobre jako materiał do powtórki ?
Nie korzystalam, ale sciagnelam sobie przykladowe strony poziomu B1 i B2 i uwazam, ze sa bardzo dobre. Sama planuje je zakupic.
A skąd je ściągnęłaś ? Może mogłabym zobaczyć, to też dałoby mi jakiś pogląd....
http://www.sgel.es/ediciones/ficha_producto.asp?Id=219

Na dole strony masz linki do 4 czesci.
Dzięki :)
Wygląda obiecująco :)
Dzięki za ten link. Nie byłam aż tak zainteresowana tą książką dopóki nie zobaczyłam przykładowych stron. Książka wygląda bardzo fajnie.
Mam 3 czesci z tej serii(A2, B1 i B2) i z czystym sumieniem polecam;)
Parecen muy buenos para "autoaprendizaje" de la Gramática. :))
hola! wydaje mi się że seria aprende jest dla ludzki który chcą sie podszkolić w gramatyce,. znacie jakieś książki gramatyczne w których było by dużo teorii żeby jak któś nigdy nie miał np jakiegoś czsu z gramatyki to się nauczył,????
wiecie skąd można ściągnąć w całości te książki? może mógłby ktoś wrzucić skany na chomika? :)
Żeby poćwiczyć gramatykę polecam "USO"! Sprawdzone przez całe pokolenia filologów i nie tylko ;)
mam USO i korzystam, ale chciałabym poćwiczyć sobie także z Aprende ;)
warto kupić Aprende bo jest naprawdę fajne : )
wg. mnie lepsze niż tradycyjne USO.
Może lepiej poszukać po prostu książki do gramatyki, jest ich sporo. Po polsku i po hiszpańsku.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Sólo en español