prośba

Temat przeniesiony do archwium.

Bardzo mi zależy na tekście tej piosenki ,ale przez wpisanie tytułu w google nie mogę go znaleźć :( ... i tutaj mam prośbę czy mógłby mi ktoś dwa zdania wpisać ,może w ten sposób bym znalazła. Proszę ,bo ja potrafię ciągu wyłapać :/
marialus - prawie spadłem z krzesła ze śmiechu :-) To juz nawet niektóre nasze "wieś-Mac chłopaczki" z disco-polo lepiej wypadają niz "te dwie" pseudo-kowbojki beczace jak kozy... Jakże sie zmienił obraz latynoskiego "macho" przez ostatnie lata... :-)
Co jest z Toba dziewczyno ? Ty naprawdę potrzebujesz terapii szokowej odnosnie zainteresowań muzycznych. No ale - "De gustibus non..."

Słów do "tego czegos" chyba nie znajdziesz nigdzie bo jak widac to sztuczny duet spowodowany pewnie spadajacą popularnościa - a nikomu nie wydało sie na tyle ciekawe aby spisywac tekst. Ale pewnie wydzadzą wspólnie płytę , jakżeby inaczej :-) To i doczekamy sie tej 'poezji' w sieci...
Ufffff,posluchalam i .....,zgadzam sie z argazedonem,ale dla Ciebie Nena,posluchalam tego i troche spisalam:
Qué tal amigo,quiero aprovechar
que de nuevo te encuentro
para contarte que me enamorado
y lo que estoy viviendo.
Jak leci kolego,chce wykorzystac okazje ze sie spotkalismy
i powiedziec Ci,ze sie zakochalem i co przezywam.
A tytul to:"Amor y despecho"-Milosc i zlosc(uraza,niechec)
No chyba,ze to jakies przeslanie od Twojego Kolumbijczyka,to poswiece czas i zrobie caly tekst,problem tylko w tym,ze dopiero moze jutro wieczorem,no chyba ze ktos Ci to zrobi wczesniej.
Nie ,nie . Dziękuję ci bardzo za ten kawałek tekstu i od razu za przetłumaczenie :) Piosenka mi wpadła w ucho i chciałam sobie tekst prześledzić ,ale już sam początek mnie zraził i nie chce wiedziec co dalej ,haha :)
Macię rację ,muszę zmienić swoje susta muzyczne ,haha

Dziękuję bardzo :)
tzn.wpadła nie wpadła ,byłam na imprezce gdzie leciała ta piosenka i kolumbijczycy sie strasznie do niej bawili i chiałam sobie zobaczyć o czym jest :) No i dzięki Tobie wiem ,że o miłości i domyślam się po tytule ,że nieszczęśliwej pewnie . Jeszcze raz dziękuję!!! Pozdrowionka
hej :) a może wolisz tą piosenkę? :) pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie